Castellbell consolida el fenomen natural Flor de Sol i atreu més de 1.500 persones

El seguiment de la posta a través de la Roca Foradada de Montserrat des del nucli del Vilar ha comptat amb un mercat de productes de proximitat

El fenomen Flor de Sol obervat des del nucli del Vilar

El fenomen Flor de Sol obervat des del nucli del Vilar / Ajuntament de Castellbell

Redacció

La meteorologia ha acompanyat i ha permès observar amb tot detall l’espectacular fenomen natural Flor de Sol aquest cap de setmana a Castellbell i el Vilar. Més de 1.500 persones han seguit la posta de sol a través de la Roca Foradada de Montserrat en un entorn incomparable com és el nucli del Vilar.

Dissabte i diumenge a la tarda el seguiment del fenomen natural va reunir un nombrós públic que va poder gaudir també del mercat de productes agroalimentaris de proximitat, del tast de productes acompanyats dels vins de la DO Pla de Bages i d’una exposició fotogràfica a l’interior de l’església del Vilar. Dissabte, el fotògraf Jaume Morera va ser protagonista amb una xerrada en què explicava els trucs per obtenir fotos de qualitat i captar amb precisió el fenomen natural.

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar fa un balanç positiu «d’un esdeveniment únic i molt especial» que es repeteix cada febrer, que continua creixent i que atrau el públic aficionat a la fotografia i als fenòmens naturals.