Mor l'exregidor de Cardona Ramon Vilella Vilanova

El cardoní, que ha mort als 90 anys, havia estat a l'Ajuntament entre els anys 1999 i 2011

L'exregidor Ramon Vilella, a l'esquerra, acompanyat per l'exalcalde Josep Maria Sala

L'exregidor Ramon Vilella, a l'esquerra, acompanyat per l'exalcalde Josep Maria Sala / ARXIU PARTICULAR

Laura Serrat

Laura Serrat

Cardona ha perdut aquest dissabte Ramon Vilella Vilanova, regidor de l'Ajuntament des del 1999 fins al 2011. El cardoní, que ha mort als 90 anys d'edat, es va presentar sempre com a independent vinculat a les llistes de Convergència i Unió (CIU) i va comandar les regidories de via pública i obres. El funeral tindrà lloc aquest dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Cardona.

Durant els dotze anys que va estar a l'Ajuntament, va formar part de l'equip de govern al costat de l'exalcalde Josep Maria Sala, que va comandar el consistori durant tres legislatures consecutives. En les diferents etapes, Vilella va ser el regidor encarregat de les matèries de via pública i obres, que era la seva especialitat tenint en compte que s'havia dedicat al sector de la construcció.

Després de conèixer la notícia de la seva mort, l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, ha volgut reconèixer la seva tasca a l'Ajuntament. "Era una persona entranyable, molt bona gent i estimat per als treballadors, que va fer molta feina i hi va dedicar molt temps", ha destacat el batlle, que també ha posat de manifest el fet que Vilella va decidir entrar a l'Ajuntament un cop jubilat "amb vocació de servir el seu poble". Estruch també ha traslladat el seu condol als familiars i amics.