Un conductor begut xoca contra una moto i deixa retencions de nou quilòmetres i dos ferits a la C-55

Els Mossos han detingut l'home que conduïa una furgoneta per superar la taxa d'alcoholèmia permesa

Accident entre una moto i una furgoneta a la C-55

Arxiu Particular

Andrea Izquierdo/Laura Serrat

Un conductor begut ha xocat per encalç amb una motocicleta aquesta tarda a la C-55, a Castellbell i el Vilar. L'accident ha provocat retencions de fins a 9 quilòmetres en sentit Barcelona i ha deixat ferides les dues persones que anaven a la moto.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís per l'accident a 2/4 de 4 de la tarda, al quilòmetre 18 de la carretera, quan una furgoneta ha xocat per encalç contra una motocicleta amb dos ocupants. La col·lisió ha deixat ferit el conductor de la moto, amb una fractura a la cama, i el seu acompanyant, amb un cop al canell. Les dues persones ferides han estat traslladades pel SEM a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Els Mossos d'Esquadra han practicat les reglamentàries proves d'alcoholèmia als conductors implicats en l'accident, i el conductor de la furgoneta ha donat positiu penal per alcohol i ha quedat detingut per un delicte contra la seguretat viària.

L'accident ha deixat retencions de fins a nou quilòmetres a la C-55, entre Manresa i Castellbell i el Vilar, durant l'actuació dels serveis d'emergències. Fins al lloc de l'accident, s'han mobilitzat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).