Dimarts accidentat a les carreteres del Bages: una furgoneta bolcada a Fonollosa, un ferit a la C-55 i un xoc a la C-58

El Servei Català de Trànsit ha registrat un total de quatre sinistres a la comarca aquest dimarts

Un autocar queda encallat en un camí de Santa Maria d'Oló

Dos dels accidents que han tingut lloc aquest dimarts a les carreteres del Bages

Dos dels accidents que han tingut lloc aquest dimarts a les carreteres del Bages / Arxiu particular / Bombers

Alba Díaz

Alba Díaz

El Bages ha viscut un dimarts accidentat a les carreteres de la comarca. Fins a les 21 hores, el Servei Català de Trànsit ha registrat quatre sinistres que s'han produit al llarg del dia d'avui: dos d'ells han tingut lloc a primera hora del matí a la C-55, un dels quals ha deixat una persona ferida menys greu. Aquesta tarda, una furgoneta ha bolcat a Fonollosa i un xoc amb almenys tres vehicles implicats a la C-58 complica la circulació a la via des de 2/4 de 9 del vespre. A continuació, recollim totes les incidències del dia a la xarxa viària:

Un ferit a la C-55

El primer accident s'ha registrat a les 7:41 hores, quan un cotxe que portava un remolc ha bolcat a la C-55, a Manresa. Minuts més tard, a la mateixa via, un xoc amb dos turismes i un camió entre Olesa i Monistrol de Montserrat ha deixat una persona ferida amb pronòstic menys greu.

Furgoneta bolcada a Fonollosa

A les 19 hores, una furgoneta ha bolcat a la BV-3008. El conductor del vehicle ha resultat il·lès i n'ha pogut sortir pel seu propi, però el sinistre ha causat un vessament de líquids a la via.

Aparatós accident a la C-58

A primera hora del vespre, un xoc amb almenys tres vehicles implicats ha obligat a tallar un carril a la C-58, a Castellbell i el Vilar.