El base serbi Vasilije Pusica es desvincula del Baxi Manresa poques setmanes després que s'anunciés la seva contractació. El jugador no ha passat la revisió mèdica i s'haurà de continuar recuperant de la lesió al genoll que va patir el passat mes de novembre. Segons informa el club, les proves mèdiques que se li han realitzat en els darrers dies indiquen que encara no pot entrenar al mateix ritme que els seus companys. D'aquesta manera, la plantilla que estava tancada queda novament oberta a l'espera que el club formalitzi la inscripció d'un nou base.

Naspler i Sagnia, cedit al Zentro Basket de Madrid

D'altra banda, dos dels jugadors joves que estan en l'òrbita del club del Nou Congost, el manresà Toni Naspler i el gambià Musa Sagnia, de 18 anys, jugaran aquesta temporada cedits al Zentro Basket de Madrid, un equip de la LEB Plata.

Naspler ha passat per totes les categories inferiors del Bàsquet Manresa i la selecció espanyola. Sagnia va arribar fa una temporada a l'equip bagenc, i ha tingut una destacada trajectòria en la categoria júnior.