Guillem Jou es perdrà el que resta de temporada un cop avui s'ha confirmat que s'ha trencat el tendó d'Aquil·les. El capità del Baxi Manresa es va haver de retirar en el partit que dissabte l'equip de Pedro Martínez va jugar i guanyar a la pista de l'Herbalife Gran Canària (80-82).

L'escorta de Llagostera va haver de deixar el matx de la 13a jornada en el primer període, i en els propers dies passarà pel quiròfan.

A la pista canària, en un primer moment, Jou va ser atès pel fisioterapeuta del Baxi Manresa, Adrià Sabata, i per la Dra. Leticia Rivero, Cap dels Serveis Mèdics del Gran Canaria. Després va ser traslladat a l'Hospital Perpétuo Socorro de Gran Canària, on se li va fer una primera exploració. Les proves realitzades avui dilluns han confirmat la gravetat d'una lesió que requereix d'un llarg temps de recuperació.

La lesió de Jou ha causat un fort impacte en el món del bàsquet estatal. Els seus companys li van desitjar tota la sort del món fent-se una foto al vestidor amb la seva samarreta.

L'entrenador Pedro Martínez també li ha dedicat unes paraules de suport a twitter.

Així mateix, jugadors i companys d'altres equips també han expressat el seu suport a Jou a les xarxes socials.