Toni Naspler debuta amb el primer equip del Baxi Manresa: 53 segons i una assistència

El base manresà va disputar els últims instants de la victòria europea davant l'Unicaja

Toni Naspler vota la pilota davant d'un rival en el seu debut amb el primer equip

Toni Naspler vota la pilota davant d'un rival en el seu debut amb el primer equip / JOAQUIM ALBERCH

Redacció

Van ser 53 segons, però Toni Naspler ja pot dir que ha jugat a l'elit amb el primer equip del Bàsquet Manresa i que ha viscut una ovació del Nou Congost. Quan ja estava tot decidit, però amb els malaguenys pressionant per maquillar el marcador, el tècnic Pedro Martínez va cridar Naspler, de 18 anys, i el va fer entrar a la pista. El manresà era a la banqueta tot i que el club va negar fins a dues vegades a Regió7 que estigués convocat.

El jove, que el club ha recuperat de la temporada al Zentro de LEB Plata, va contribuir amb una assistència per a triple de Juampi Vaulet. El Bàsquet Manresa va donar a conèixer l'estiu passat que Naspler havia signat el seu primer contracte professional amb el seu club de tota la vida. El base manresà quedava així vinculat per les properes temporades al club vermell.

Toni Naspler Peraire (Manresa, 2003) és un base d'1,97 metres i format íntegrament al bàsquet base del Bàsquet Manresa. Ha format part de la Selecció Espanyola U13, U14, U15, U16 i U17, on n'ha estat habitualment el capità.