Els problemes físics derivats de l’esforç i de tants partits van afectar el Baxi Manresa en el partit de dijous a Lugo. L’argentí Juampi Vaulet es va torçar el peu esquerre en trepitjar un rival al final del primer període i es va fer un aparatós esquinç. Va provar de tornar a jugar, però no va poder seguir fent-ho. Després del duel, Pedro Martínez també va revelar que Sylvain Francisco s’havia ressentit de molèsties a un abductor i que tampoc no havia pogut jugar els últims minuts.

Aquest dissabte, en la prèvia del partit dels manresans contra l'UCAM Murcia (Diumenge, Nou Congost, 20 h), el club ha informat que tots dos jugadors són "dubte" per les "molèsties que arrosseguen de l'últim partit". A banda, Dani García i Guillem Jou continuen essent baixa, mentre que Toni Naspler segueix en la dinàmica del primer equip.

Els murcians ocupen la vuitena posició amb un balanç de 15 victòries i 13 derrotes, mentre que l'equip del Bages és el tercer classificat amb 18 victòries i 10 derrotes. El duel de la primera volta va ser renyit, però els murcians es van imposar (71-67).