Els jugadors del Baxi visiten els nens i nenes de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa

L'equip manresà recupera la tradicional visita nadalenca al centre de la Fundació Althaia

Redacció

Després de dos anys sense poder fer la visita solidària, el BAXI Manresa ha fet una sorpresa nadalenca als pacients ingressats a la planta de Pediatria i de Neonatologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Bona part de la plantilla de l’equip manresà, acompanyats del seu president, Jordi Serracanta, i de representants del cos tècnic, s’han apropat al centre de la Fundació Althaia on han estat rebuts per l’adjunt a la Direcció, Albert Estiarte.

Després de la rebuda, i a causa de la normativa de visites i acompanyants actual, únicament quatre jugadors de l’equip han accedit a la planta de Pediatria per conèixer alguns dels nadons i menors ingressats. El capità de l’equip, Guillem Jou, acompanyat de Dani Pérez i els dos fitxatges més recents, Martinas Geben i Devin Robinson, han repartit diversos regals entre els infants hospitalitats, com la samarreta d’edició limitada de la Final Four i altres obsequis, que han servit per portar l’alegria i fer més amena l’estada hospitalària dels menors durant aquests dies de festes.

Albert Estiarte ha agraït la implicació de l’equip de bàsquet de la ciutat per aconseguir mantenir l’esperit nadalenc i la il·lusió entre els nens i nenes hospitalitzats i ha reiterat el suport d’Althaia al conjunt manresà.

La visita s'ha acabat amb una foto de família i amb l'agraïment dels professionals que atenen als més petits.