Bàsquet/Lliga Endesa

La presentació del nou bus del Baxi revela l'absència de Ferrari a l'equip

El jugador va ser descartat dimecres per jugar a Màlaga però el tècnic havia dit aquest divendres que comptava "amb tots els jugadors" per jugar diumenge contra el València

La fotografia promocional del nou autobús, sense Ferrari amb els seus companys

La fotografia promocional del nou autobús, sense Ferrari amb els seus companys / Bàsquet Manresa

Jordi Agut

Jordi Agut

La presentació del bus del Baxi Manresa, de l'empresa Sagalés i que podran gaudir els aficionats en la fan zone de diumenge, coincidint amb els 25 anys del títol de lliga del TDK, ha portat sorpreses. La principal, l'absència del base Frankie Ferrari en la foto de grup, en què hi havia els altres dotze membres de la plantilla. Davant d'aquest fet, el periodista Pol Rodríguez ha escrit una piulada a Twitter dient que el jugador és a Estats Units i que segurament no jugarà més aquesta temporada. Regió7 ha contactat amb el club, que no ha donat cap explicació oficial, ni ha desmentit la piulada.

Ferrari ja no va jugar a la pista de l'Unicaja dissabte, però la seva absència es va prendre com la d'una decisió tècnica de l'entrenador, Pedro Martínez, de les que ha de prendre cada partit ja que té tretze jugadors en nòmina. Precisament, en la roda de premsa prèvia d'aquest divendres del partit contra el València, el mateix Martínez, a pregunta directa feta per aquest diari sobre l'estat dels jugadors, només ha parlat d'un cop a la mà de Vaulet, un problema al bessó de Robinson, i que "en principi comptem amb tots els jugadors si no passa res en l'entrenament de demà". Si al final deixa el club, seria la tercera vegada de tres intents que Ferrari no acaba el curs en els seus repetits fitxatges pel Manresa.