Bàsquet/Lliga Endesa

Pedro Martínez: "Tinc la sensació que hauríem hagut de guanyar abans de la pròrroga"

El tècnic lamenta les errades per sentenciar el partit abans del temps suplementari, però valora els encerts dels seus homes en l'allargament del partit

Pedro Martínez, donant ordres durant el duel contra el Breogán

Pedro Martínez, donant ordres durant el duel contra el Breogán / C. Castro/ACB Photo

Redacció. Manresa

Després del partit, Pedro Martínez valorava que "ha estat un partit molt igualat. A la primera part hem jugat molt bé, amb molt encert en el tir de tres, però el Breogán també ho ha fet molt bé, amb les seves armes, en situacions d'un contra un i anant a la línia de tirs lliures. La sensació era que la diferència era massa petita. En el tercer quart han augmentat la seva agressivitat defensiva, ens han tret del partit fent-ho molt bé. Llavors hem sobreviscut".

A partir d'aquest moment, "en el darrer quart hem tingut jugadors que han estat molt bé com Devin, Travanté i Dani Pérez i la sensació que tinc és que no havíem d'anar a la pròrroga. Hem errat dos tirs lliures i hem fet faltes a tiradors de tres punts que han ficat els sis tirs lliures. Una cosa és puntejar i l'altra és fer faltes no intel·ligents. La pròrroga ha estat cara o creu, amb triples molt importants de Williams i Dani Pérez i Badio s'ha jugat un u contra u molt bo".

Sobre les males posades en escena en els tercers quarts, "ens està costant, però els meus coneixements no arriben per explicar-ho. Espero que no passi sempre".

El tècnic ha fet ènfasi en què "hem ficat molt de tres punts en la primera meitat. És molt difícil ficar-ne 20, no és el normal. Baixar l'encert en la segona part ho donàvem per fet. El rival també juga, ho feia a casa, és un excel·lent equip ,que defensivament no et dona res i anaven perdent. El normal és que canviïn el ritme en defensa i han reaccionat per jugar amb més agressivitat. Si sumes la seva passa endavant defensiva més que hem baixat, ha passat el que ha passat. Al final hem tingut alguns errors i ha estat un cara o creu. Hem guanyat com podíem haver perdut".