Bàsquet/Lliga Endesa

Dani García es fa mal a un turmell i Guillem Jou s'afegeix a la llista de lesionats

El base és dubte per jugar contra el Zunder Palència i el capità no té data de tornada, però es perdrà els propers partits i entrenaments per un problema lumbar

Dani García, contra Lucas Langarita, durant el partit de dissabte contra el Casademont Saragossa

Dani García, contra Lucas Langarita, durant el partit de dissabte contra el Casademont Saragossa / Jordi Biel

Redacció

El base del Baxi Manresa Dani García és dubte per al partit que el seu equip jugarà diumenge al migdia contra el Zunder Palència per culpa d'un esquinç de turmell que s'ha fet en un dels entrenaments del prinicipi de setmana. El director de joc mataroní té afectat el peu dret i no se sap si podrà participar en aquest enfrontament.

La seva baixa s'uneix a la de Guillem Jou, que ja no va poder actuar dissabte en el duel contra el Casademont Saragossa per culpa d'un problema a l'esquena. Aquest dimarts, el club ha especificat que té una lesió a la zona lumbar. Caldrà que faci tractament durant els propers dies i no es podrà comptar amb ell en els propers partits, ni entrenaments. La nota conclou dient que la seva evolució definirà el període exacte de temps de recuperació, motiu pel qual no se sap quan tornarà.

Les dues baixes, en cas que es confirmin, són especialment sensibles pel fet que el Baxi té el nombre de jugadors de formació just a la primera plantilla. Se'n necessiten quatre en partits d'ACB i dos estan lesionats. Els altres dos són Dani Pérez i Musa Sagnia. Dissabte es va incloure a la llista el pivot del filial Ladji Coulibaly, però si García no pot jugar contra el Palència, se l'haurà d'inscriure igual i això restarà un lloc en la rotació.