Bàsquet/Lliga Endesa

El Baxi talla Zohore i no compta amb la tornada de Dani Pérez fins "després de Nadal"

El club prioritza els joves del planter en la posició de pivot i Coulibaly i el base Gaspà tornaran a ser a llista per jugar diumenge a Vitòria

Jonas Zohore ha acabat el seu periple com a jugador del Baxi

Jonas Zohore ha acabat el seu periple com a jugador del Baxi / Oscar Bayona

Jordi Agut

Jordi Agut

L'entrenador del Baxi Manresa, Pedro Martínez, ha confirmat aquest divendres al migdia que Jonas Zohore no jugarà més a l'equip, malgrat que encara li faltaven uns dies per acabar el contracte de tres mesos que va firmar. A més, també ha avançat que no compta amb Dani Pérez "fins després de Nadal i després ja veurem".

Dani Pérez es perdrà uns quants partits amb el Baxi

Dani Pérez es perdrà uns quants partits amb el Baxi / Arxiu/Jordi Biel

Respecte del pivot danès, que va arribar a la pretemporada i que va aconseguir firmar un contracte de tres mesos per iniciar el curs, "tenia un acord tallable i ja no comptem amb ell perquè ja tenim tres cincs, Geben, Oriola i Steinbergs, i volem donar confiança als jugadors que tenim. Massa jugadors a la mateixa posició resten aquesta confiança. Li agraïm la seva feina, perquè ha estat molt bé de mentalitat, ha treballat bé, però quan vam fitxar Oriola en el lloc de Jou pel tema de jugadors de quota ens va quedar un overbooking en la posició de cinc. Com acabava contracte hem decidit que no segueixi". A més, des del club s'apunta a la voluntat de potenciar els pivots del filial Ladji Coulibaly i Ondrej Hustak, que s'entrenen amb el primer equip. El primer serà a la llista per jugar a Vitòria.

Sobre Dani Pérez, que va causar baixa la setmana passada amb una lesió de segon grau al bíceps femoral de la cama dreta, "va per llarg. Dir dates de retorn és complicat, però abans de Nadal no jugarà segur i després ja ho veurem". Pel que fa a Jou i Vaulet, "igual, i aquests encara tenen una lesió més llarga. Estem amb els dotze amb els quals entrenem i al màxim amb ells". Entre els dotze hi ha Max Gaspà, que tornarà a entrar a la llista.