Bàsquet/Minicopa

El Bàsquet Manresa ja té els dotze jugadors i els quatre tècnics per a la Minicopa

Els bagencs afronten un difícil grup contra el Reial Madrid, el Joventut i l'Unicaja en un torneig que completen Barça, València, Girona i Saragossa

El Bàsquet Manresa va assolir el passaport per a la Minicopa a Tarragona

El Bàsquet Manresa va assolir el passaport per a la Minicopa a Tarragona / Miguel Ángel Polo/ACB Photo

Jordi Agut

Jordi Agut

El Bàsquet Manresa ja ha fet oficial la llista de dotze jugadors que disputaran la Minicopa de Màlaga, per a la qual es van classificar a Tarragona i que jugaran a partir del 14 de febrer, coincidint amb la dels grans. El conjunt que prepara Pep Santasusana tindrà el pivot de 2 metres ucraïnès Dimitrii Poltoratskyi com a invitat. Es tracta d'un basquetbolista del CB Montemar d'Alacant que reforçarà l'equip davant d'un calendari de partits que es preveu molt dur.

La resta de jugadors són els bases Nil Serrat (que estudia a La Salle Manresa) i Eloi Pujol (Institut Escola Manresa); els escortes Jan López (Can Planas de Barberà del Vallès), Kike Alocén (Oms i de Prat) i Carles Méndez (Pompeu Fabra del Pont de Vilomara); els ales Dídac Martínez (IES d'Auro de Santpedor), Marc Prada (La Salle Manresa) i Neil López (INS Castellbisbal); els ala-pivots Marc Roca (INS Ponts) i Arnau Cortijo (La Mercè de Martorell) i el pivot Nicolau Albert Casol (Vedruna de Balaguer). El cos tècnic, a part del tècnic Santasusana el completen Albert Bataller, Àlex Cuenca i Meritxell Gras.

El Bàsquet Manresa debuta el dimecres, 14 contra l'Unicaja Andalusia a les tres de la tarda. L'endemà, dia 15, s'enfrontarà al Joventut Badalona i el divendres, 16 jugarà el darrer partit de la primera fase contra el Reial Madrid, vigent campió i màxim favorit. Els tres partits es jugaran al pavelló José Luis Pérez Canca. Si queda entre els dos primers, jugarà les semifinals. Si queda tercer o quart, només un partit més de classificació, el dissabte.