Bàsquet/Lliga Endesa

Thomasson deixa el Granada per jugar l'Eurolliga amb el Maccabi

L'exjugador del Baxi, que va ser vital per a la salvació dels andalusos en el tram final de la temporada passada, ja havia estat en un equip israelià abans de fitxar pels manresans

Thomasson, marcat per Badio, en el seu darrer partit amb el Granada

Thomasson, marcat per Badio, en el seu darrer partit amb el Granada / Fermín Rodríguez/ACB Photo

Agències. Granada

El jugador nord-americà Joe Thomasson, que va actuar al Baxi Manresa la temporada 2021-22 i hi va deixar un gran record, deixa el Covirán Granada i ha fitxat pel Maccabi de Tel Aviv. Thomasson va arribar a la ciutat andalusa en el tram final de la temporada passada i, tot i jugar-hi només quatre partits, va ser determinant per a la miraculosa salvació de l'equip de Pablo Pin.

L'escorta d'Ohio va renovar amb els granadins i ha disputat les primeres 21 jornades d'enguany a l'ACB, però tenia una clàusula de sortida a l'Eurolliga i l'ha exercida. Torna a l'Eurolliga, que ja va jugar amb el Zenit després de marxar del Bages, i també a Israel, on era quan Xevi Pujol es va fixar en ell, en concret al Hapoel Gilboa. Curiosament, l'últim partit del jugador, de 30 anys, a l'ACB, va ser diumenge contra el seu exequip, la derrota per 93-94 amb el triple de Steinbergs.