Elias Valtonen abandona el Baxi Manresa i fitxa pel Covirán Granada

El jugador i el club han arribat a un acord de desvinculació que posa punt final a una relació de tres temporades

Elias Valtonen, en un partit del Baxi

Elias Valtonen, en un partit del Baxi / Joaquim Alberch/ACB Photo

Redacció

Elias Valtonen ha canviat el Baxi Manresa pel Covirán Granada. El club manresà i el jugador han arribat a un acord de desvinculació, segons ha informat l'entitat del Nou Congost aquest dimecres al matí a través d'un comunicat i, poc després, el club andalús ha anunciat la incorporació del finlandès fins a final de temporada.

L'aler, que va arribar l'estiu del 2021 a Manresa, ha defensant durant tres temporades la samarreta vermella, tot i que la temporada 2022-23 la va passar cedir a la lliga Alemanya. En total, una setantena de partits, tot i que amb cada vegada menor protagonisme dins l'equip de Pedro Martínez.

El Baxi explica en el seu escrit que "jugador i club han arribat a un acord perquè Valtonen pugui seguir a partir d'ara la seva carrera lluny del Nou Congost", li agraeix la "professionalitat que ha demostrat en tot moment" i li desitja sort. A Granada se l'espera demà mateix per viatjar ja amb els seus nous companys fins a Tenerife, on podria jugar els primers minuts sota les ordres de Pablo Pin.