Concurs d'Idees Emprenedores 2020-2021: Vota!

L'Agència de Desenvolupament del Berguedà et convida a ajudar a escollir el guanyador del premi popular

La votació estarà oberta del 8 al 15 de febrer

La votació estarà oberta del 8 al 15 de febrer

REDACCIÓ | BERGA

L'Agència de Desenvolupament del Berguedà ha posat en marxa la 9a edició del Concurs d'Idees Emprenedores del Berguedà per premiar el talent de la comarca, amb el patrocini de Caixabank i el suport de la Diputació de Barcelona. Enguany i, per segona vegada, a més dels premis escollits per un jurat, l'ens convida la ciutadania a participar en un guardó atorgat per votació oberta, que es realitza a través d'aquesta mateixa pàgina de Regió7, entre el 8 i el 15 de febrer. El premi popular està dotat amb 500 euros.

El concurs de l'ADB és obert a totes aquelles iniciatives emprenedores que desenvolupin el seu projecte a la comarca del Berguedà i hagin nascut posterior a 1 de gener del 2017. Enguany hi ha 18 iniciatives.

Televisió del Berguedà ha emès els darrers dies un vídeo dedicat a cada un dels projectes i on els seus responsables presenten la seva candidatura. Abans d'emetre el teu vot els pots tornar a veure en aquesta pàgina. Aquest nou format en què ens sumem Televisió del Berguedà permet arribar a molt més públic que en l'anterior format, i projecta els emprenedors de la comarca alhora que els ajuda a madurar el projecte.

Enguany ha canviat l'estructura de premis i ha passat a ser:

  • 1r Premi - 3.000€ + pack de serveis
  • Premi al projecte més innovador: 1.500€ + pack serveis
  • Premi al projecte amb més impacte territorial i social= 1.500€ + pack serveis.
  • Vot popular a través de Regió7: 500€
  • Concurs d'Idees Emprenedores 2021: Vota!