La Pobla de Lillet estrena servei d'audioguia per potenciar el turisme

La iniciativa permet fer una visita guiada pel nucli antic de la Pobla. D'altra banda, s'ha millorat l'aplicació 'El tresor de Gaudí' amb la versió 2.0

Nou servei d'audioguia

Nou servei d'audioguia / Ajuntament de la Pobla de Lillet

Redacció

L'Ajuntament de la Pobla de Lillet aposta per potenciar el turisme a la vall de Lillet amb l'estrena d'una audioguia i l'evolució de l'app El tresor de Gaudí.

L'audioguia permet, a través d'uns codis QR escanejables amb els dispositius mòbils, accedir a una pàgina web en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), amb les locucions i explicacions de cada monument o punt d'intrerès de la Pobla. El nou servei permet fer una visita guiada pel nucli antic de la Pobla i conèixer el monestir de Santa Maria Lillet, el Castell de Lillet, el Xalet del Catllaràs i els Jardins Artigas. "Amb aquesta millora creiem que guanya la qualitat de la nostra oferta turística pel visitant i eleva a l'excel·lència la visita al nostre municipi", assegura el govern de la Pobla.

D'altra banda, El tresor de Gaudí millora l'aplicació de l'escape town, creada el 2019, amb la versió 2.0. Aquest joc, que té lloc als Jardins Artigas, incorpora dues proves més. Segons el consistori, "el fet de superar-les permetrà obtenir gratuïtament un codi i el mapa necessaris per jugar a l'aplicació completa El tresor de Gaudí i visitar d'una manera diferent la Pobla de Lillet". La voluntat és engrescar als visitants dels Jardins Artigas a continuar la ruta turística al nucli urbà de la Pobla de Lillet.