Ja es coneixen els guanyadors del sorteig de les places del balcó i salts de la Patum

En total, s’ha registrat 598 sol·licituds

Sortejos de La Patum de 2023

Sortejos de La Patum de 2023 / Ajuntament de Berga

Redacció

L’Ajuntament de Berga ha portat a terme aquest divendres 26 de maig, el sorteig públic per assignar les places d’accés al balcó consistorial i la distribució de diferents salts de La Patum de 2023. La ciutadania podrà contemplar alguns salts de La Patum completa des de les grades habilitades al balcó de la casa consistorial i també podrà participar activament en la festa mitjançant la realització de salts d’Àngels, Maces de lluïment i Plens.

Les xifres del sorteig

D’una banda, el consistori ha sortejat 59 places dobles per accedir al balcó durant la festivitat del Corpus. Del total de places sortejades, 50 corresponen al 3r i 4t salt de La Patum completa de dijous i diumenge, 25 en cada cas, mentre que les 9 places restants pertanyen al 3r i 4t salt de La Patum Infantil de divendres a la tarda. Enguany, també s’han sortejat 18 places dobles per veure La Patum de la Fundació La Llar que es farà el 6 de juny, a la plaça de Sant Pere, amb motiu del 50è aniversari de l’entitat.

D’altra banda, també s’ha fet el sorteig de 5 salts d’àngels corresponents a La Patum completa de dijous (3) i diumenge (2); 2 salts de maces de lluïment, un dijous i un altre diumenge. A més, s’ha fet el sorteig de 40 salts de plens corresponents a La Patum completa de dijous (20) i diumenge (20).

Pel que fa a la participació, s’ha registrat 598 sol·licituds per prendre part en els diferents sortejos durant el termini d’inscripció comprès entre el 15 i el 21 de maig de 2023. En total, s’han formulat 793 peticions, tenint en compte que el formulari d’inscripció incloïa totes les opcions disponibles del sorteig i una mateixa persona podia optar a més d’un sorteig indicant-ho en la sol·licitud.

Les xifres de les sol·licituds dels diferents sortejos han estat les següents:

 • Sol·licituds per accedir al balcó consistorial: 313
 • Sol·licituds per accedir al balcó de La Patum Infantil: 80Sol·licituds per accedir al balcó de La Patum de la Fundació La Llar: 24Sol·licituds per fer un salt d’Àngels: 143Sol·licituds per fer un salt de Maces de lluïment: 104Sol·licituds per fer un salt de plens: 129El sorteig s’ha portat a terme en un acte obert al públic realitzat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Berga, a les 10 h. L’assignació de les places dels sortejos s’ha efectuat mitjançant l’ús d’una aplicació informàtica que ha distribuït les places disponibles de forma aleatòria entre les sol·licituds participants. El llistat de números guanyadors dels sortejos es pot consultar als webs de l’Ajuntament de Berga (www.ajberga.cat) i La Patum (www.lapatum.cat), als perfils oficials de les xarxes socials del consistori i la festa berguedana (Twitter, Instagram i Facebook), al tauler d’anuncis municipal situat davant de la recepció de l’ajuntament i en el document adjunt d’aquesta notícia (part inferior de la pàgina). En tots els sortejos fets, els números no premiats han estat inclosos en una llista d’espera per suplir les possibles renúncies que es puguin produir per part de les persones guanyadores. En els pròxims dies, l’Ajuntament de Berga comunicarà el resultat dels sortejos a les persones guanyadores de les places d’accés al balcó i els salts de Patum. Les renúncies es podran fer fins al 31 de maig, a les 14 h, enviant un correu electrònic a l’adreça participaciopopular@ajberga.cat.
 • Sol·licituds per accedir al balcó de La Patum Infantil: 80
 • Sol·licituds per accedir al balcó de La Patum de la Fundació La Llar: 24Sol·licituds per fer un salt d’Àngels: 143Sol·licituds per fer un salt de Maces de lluïment: 104Sol·licituds per fer un salt de plens: 129El sorteig s’ha portat a terme en un acte obert al públic realitzat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Berga, a les 10 h. L’assignació de les places dels sortejos s’ha efectuat mitjançant l’ús d’una aplicació informàtica que ha distribuït les places disponibles de forma aleatòria entre les sol·licituds participants. El llistat de números guanyadors dels sortejos es pot consultar als webs de l’Ajuntament de Berga (www.ajberga.cat) i La Patum (www.lapatum.cat), als perfils oficials de les xarxes socials del consistori i la festa berguedana (Twitter, Instagram i Facebook), al tauler d’anuncis municipal situat davant de la recepció de l’ajuntament i en el document adjunt d’aquesta notícia (part inferior de la pàgina). En tots els sortejos fets, els números no premiats han estat inclosos en una llista d’espera per suplir les possibles renúncies que es puguin produir per part de les persones guanyadores. En els pròxims dies, l’Ajuntament de Berga comunicarà el resultat dels sortejos a les persones guanyadores de les places d’accés al balcó i els salts de Patum. Les renúncies es podran fer fins al 31 de maig, a les 14 h, enviant un correu electrònic a l’adreça participaciopopular@ajberga.cat.
 • Sol·licituds per accedir al balcó de La Patum de la Fundació La Llar: 24
 • Sol·licituds per fer un salt d’Àngels: 143Sol·licituds per fer un salt de Maces de lluïment: 104Sol·licituds per fer un salt de plens: 129El sorteig s’ha portat a terme en un acte obert al públic realitzat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Berga, a les 10 h. L’assignació de les places dels sortejos s’ha efectuat mitjançant l’ús d’una aplicació informàtica que ha distribuït les places disponibles de forma aleatòria entre les sol·licituds participants. El llistat de números guanyadors dels sortejos es pot consultar als webs de l’Ajuntament de Berga (www.ajberga.cat) i La Patum (www.lapatum.cat), als perfils oficials de les xarxes socials del consistori i la festa berguedana (Twitter, Instagram i Facebook), al tauler d’anuncis municipal situat davant de la recepció de l’ajuntament i en el document adjunt d’aquesta notícia (part inferior de la pàgina). En tots els sortejos fets, els números no premiats han estat inclosos en una llista d’espera per suplir les possibles renúncies que es puguin produir per part de les persones guanyadores. En els pròxims dies, l’Ajuntament de Berga comunicarà el resultat dels sortejos a les persones guanyadores de les places d’accés al balcó i els salts de Patum. Les renúncies es podran fer fins al 31 de maig, a les 14 h, enviant un correu electrònic a l’adreça participaciopopular@ajberga.cat.
 • Sol·licituds per fer un salt d’Àngels: 143
 • Sol·licituds per fer un salt de Maces de lluïment: 104Sol·licituds per fer un salt de plens: 129El sorteig s’ha portat a terme en un acte obert al públic realitzat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Berga, a les 10 h. L’assignació de les places dels sortejos s’ha efectuat mitjançant l’ús d’una aplicació informàtica que ha distribuït les places disponibles de forma aleatòria entre les sol·licituds participants. El llistat de números guanyadors dels sortejos es pot consultar als webs de l’Ajuntament de Berga (www.ajberga.cat) i La Patum (www.lapatum.cat), als perfils oficials de les xarxes socials del consistori i la festa berguedana (Twitter, Instagram i Facebook), al tauler d’anuncis municipal situat davant de la recepció de l’ajuntament i en el document adjunt d’aquesta notícia (part inferior de la pàgina). En tots els sortejos fets, els números no premiats han estat inclosos en una llista d’espera per suplir les possibles renúncies que es puguin produir per part de les persones guanyadores. En els pròxims dies, l’Ajuntament de Berga comunicarà el resultat dels sortejos a les persones guanyadores de les places d’accés al balcó i els salts de Patum. Les renúncies es podran fer fins al 31 de maig, a les 14 h, enviant un correu electrònic a l’adreça participaciopopular@ajberga.cat.
 • Sol·licituds per fer un salt de Maces de lluïment: 104
 • Sol·licituds per fer un salt de plens: 129El sorteig s’ha portat a terme en un acte obert al públic realitzat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Berga, a les 10 h. L’assignació de les places dels sortejos s’ha efectuat mitjançant l’ús d’una aplicació informàtica que ha distribuït les places disponibles de forma aleatòria entre les sol·licituds participants. El llistat de números guanyadors dels sortejos es pot consultar als webs de l’Ajuntament de Berga (www.ajberga.cat) i La Patum (www.lapatum.cat), als perfils oficials de les xarxes socials del consistori i la festa berguedana (Twitter, Instagram i Facebook), al tauler d’anuncis municipal situat davant de la recepció de l’ajuntament i en el document adjunt d’aquesta notícia (part inferior de la pàgina). En tots els sortejos fets, els números no premiats han estat inclosos en una llista d’espera per suplir les possibles renúncies que es puguin produir per part de les persones guanyadores. En els pròxims dies, l’Ajuntament de Berga comunicarà el resultat dels sortejos a les persones guanyadores de les places d’accés al balcó i els salts de Patum. Les renúncies es podran fer fins al 31 de maig, a les 14 h, enviant un correu electrònic a l’adreça participaciopopular@ajberga.cat.
 • Sol·licituds per fer un salt de plens: 129

El sorteig s’ha portat a terme en un acte obert al públic realitzat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Berga, a les 10 h. L’assignació de les places dels sortejos s’ha efectuat mitjançant l’ús d’una aplicació informàtica que ha distribuït les places disponibles de forma aleatòria entre les sol·licituds participants.

El llistat de números guanyadors dels sortejos es pot consultar als webs de l’Ajuntament de Berga (www.ajberga.cat) i La Patum (www.lapatum.cat), als perfils oficials de les xarxes socials del consistori i la festa berguedana (Twitter, Instagram i Facebook), al tauler d’anuncis municipal situat davant de la recepció de l’ajuntament i en el document adjunt d’aquesta notícia (part inferior de la pàgina). En tots els sortejos fets, els números no premiats han estat inclosos en una llista d’espera per suplir les possibles renúncies que es puguin produir per part de les persones guanyadores.

En els pròxims dies, l’Ajuntament de Berga comunicarà el resultat dels sortejos a les persones guanyadores de les places d’accés al balcó i els salts de Patum. Les renúncies es podran fer fins al 31 de maig, a les 14 h, enviant un correu electrònic a l’adreça participaciopopular@ajberga.cat.