Avià celebra el Novemberfest, la primera festa de la cervesa artesana

El Parc del Tossal s'omplirà d'activitat aquest dissabte, 18 de novembre

Cervesa artesana

Cervesa artesana / Pixabay

Redacció

La cervesa artesana serà la protagonista del Novemberfest d'Avià, una festa se celebra per primer cop en aquesta població berguedana de la mà de l'entitat l’Horta de Cal Faneka, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Avià.

Es farà aquest dissabte, 18 de novembre, al Parc del Tossal, on hi haurà activitats per a tots els públics amb la cervesa com a referent.

Durant tot el dia hi haurà parades amb productes d’artesania i alimentació i un servei de barra amb diferents opcions per provar cerveses artesanes. La festa començarà a les 11 h amb un taller de cervesa artesana, on els assistents podran descobrir com crear la seva pròpia cervesa IPA. A les 11.30 h hi haurà activitats infantils, amb jocs gegants i monitores de lleure per fer gaudir als més petits.

De les 12 h a les 13 h, s'ha programat la Happy Hour de la cervesa artesana Cornèlia Teknopunk, feta amb llúpol d’Avià i malta del Segrià. Seguidament, a les 14  h dinar popular amb caldo, botifarres, xistorres i també una opció vegana. Els tiquets per a l'àpat es poden comprar al Bar Padró, al bar de l’Ateneu o a l’Ateneu Llibertari del Berguedà. També es pot fer la reserva al correu electrònic calfaneka@gmail.com.

La tarda del Novemberfest arrencarà amb bingo musical a les 16 h, a càrrec de les integrants del programa "Las notïsiass" de Ràdio Pinsania. Els cartons per poder jugar al bingo es podran adquirir el mateix dia de la festa.