Berga Comercial incentiva les compres de Nadal amb diverses accions i sortejos

L'associació de botiguers col·labora també un any més amb la Fundació La Llar i el Grup Horitzó

Presentació de la campanya de Nadal, amb membres de Berga Comercial i de la Fundació La Llar

Presentació de la campanya de Nadal, amb membres de Berga Comercial i de la Fundació La Llar / Anna Costa

Berga Comercial donarà aquest divendres, 1 de desembre, el tret de sortida a una campanya de Nadal amb diverses propostes i sortejos per promoure les compres nadalenques a les botigues de la ciutat.

Petits i grans poden recórrer els aparadors dels establiments de Berga Comercial per esbrinar, d'una banda, quins jocs de taula s'hi mostren. Tots el que ho encertin entraran al sorteig de tres packs de jocs valorats en 50 euros cadascun.

I d'altra banda, torna la búsqueda de l'element discordant, és a dir esbrinar quin producte de cada aparador no encaixa amb allò que ven el negoci. N'hi participen un centenar. Entre els participants, se sortejaran premis valorats en 1.300 euros: una bicicleta de VeloBerga, dos packs de jocs de Jugajoc, dos packs i materials de La Papereria i tres packs de llibres infantils i juvenils de Llibreria Huch, Quatre Cantons i Sense Paraules.

Altres propostes que s'inclouen en el calendari de la campanya de Nadal de Berga Comercial són la col·locació de 7 tions per diferents punts de Berga, "amb la intenció que els nens i nenes els busquin", ha remarcat la presidenta de Berga Comercial, Jordina Serrano.

També hi haurà cantada de nadales (dia 22 a les 18 h a la plaça de Sant Pere i carrer Major), actuació del grup de folk eNADALats Band (dia 23 a les 17.30 h al Vall), concert del quartet de saxos de l'Escola Municipal de Música de Berga (dia 29 a les 17.30 al Vall) i patge reial (dia 4, d'11 a 14 h al Vall).

D'altra banda, comprar a les botigues de Berga Comercial del 18 al 24 de desembre permetrà entrar al sorteig de 20 vals de compra de 100 euros cadascun. La rifa es farà el dijous dia 4 de gener.

Col·laboració amb la Fundació La Llar i el Grup Horitzó

Berga Comercial col·laborarà amb la recollida de peluixos de l'Handbol Berga i també, com cada any, amb el Taller Coloma, de la Fundació La Llar, i amb el Grup Horitzó. Amb una aportació aproximada de 1.700 euros, els establiments compren penjolls de Nadal solidaris que elaboren usuaris amb diversitat funcional. Enguany s'han dissenyat i pintat pessebres i boix grèvol, que poden servir per penjar als arbres de Nadal o per decorar les botigues o els regals. Dues de les que hi han treballat són la Montse i la Meritxell, que han explicat que s'ho han passat molt bé pintant i decorant les més de 1.200 peces que han confeccionat.

La regidora de Promoció Econòmica de Berga, Ermínia Altarriba, ha destacat la col·laboració amb Berga Comercial perquè enguany l'associació participi en la Fira del Joc, amb el joc als aparadors dels comerços adherits.

NADAL23 XARXES 1

NADAL23 XARXES 1 / Berga Comercial

NADAL23 XARXES2

NADAL23 XARXES2 / Berga Comercial