Puig-reig presenta unes festes nadalenques plenes d'activitat. L’Ajuntament, amb el suport d’entitats i col·lectius, ha preparat una agenda d’actes per a petits i grans amb l’objectiu de dinamitzar el Nadal i aconseguir que els veïns surtin al carrer.

El tret de sortida a les propostes serà aquest divendres, 1 de desembre, amb l’acte oficial de l’encesa de llums que enguany estarà protagonitzat pels nadons nascuts a Puig-reig durant el 2023 i les seves famílies. L’encesa serà a partir de les 18.30 h a la plaça de la Creu, estarà amenitzada musicalment per l’Escola Municipal de Música de Puig-reig i la UBIC repartirà coca i xocolata entre els assistents. L’Ajuntament de Puig-reig fa una crida a les famílies amb nadons nascuts aquest 2023 i els convida a participar de l’acte posant-se en contacte amb el consistori trucant al 93 838 00 00.

Fins al 5 de gener, hi haurà propostes per a tots els públics, entre les quals tenen un paper destacat els actes per als més menuts com fer cagar el tió el 21 de desembre a les 4 de la tarda a la plaça de la Creu o la matinal de recerca dels tions a Cal Pons, programada pel dia 23 de desembre. Tampoc hi faltaran els actes més tradicionals, que ja formen part de l’agenda de Nadal a Puig-reig, com el Quinto de Nadal que organitzen els Diables del Clot de l’Infern el 25 de desembre, els concerts, pastorets i festivals de les escoles de primària i de l’escola de música de Puig-reig, o els tallers de la biblioteca Guillem de Berguedà.

Després de la seva recuperació el 2022, enguany també hi haurà la festa popular de la nit de Cap d’Any, al Pavelló Municipal d’Esports. A més a més, el dia 30 de desembre, l’Espai Jove organitza una Disco Jove per als menors de 18 anys.

Com a novetat, enguany Puig-reig serà escenari de la gran cantada del projecte Els Grans Encants del Berguedà, que unirà al pavelló tots els grups de gent gran dels municipis de la comarca participants en un concert final. Serà el dimecres 20 de desembre a les 6 de la tarda.

També enguany, el 29 de desembre, s’ha programat una projecció de Cinexic, de cinema per a nens a partir de 5 anys a la biblioteca.

El dia de Sant Esteve, el 26 a la tarda ,a la Torre Vella de Cal Pons hi haurà la recollida de cartes per als Reis de l’Orient, que arribaran el dia 5 de gener, puntuals, a Puig-reig per rebre a tots els infants.

Pots consultar tota la programació clicant aquí.