El regidor de Junts per Berga acusat d’assetjar la interventora reclama resposta

Ferran Aymerich demana que es reuneixi la comissió que ha de determinar si és o no assetjament i que es pronunciï

Segons ha pogut saber Regió7, divendres es farà reunió de la comissió

L'alcalde de Berga, Ivan Sànchez, responent a Ferran Aymerich (al mig a la bancada de l'esquerra)

L'alcalde de Berga, Ivan Sànchez, responent a Ferran Aymerich (al mig a la bancada de l'esquerra) / Anna Costa

El regidor de Junts per Berga Ferran Aymerich, acusat el mes passat d’assetjament per part de la interventora durant un ple per declaracions, segons ella, «amb to «amenaçador», reclama a la comissió que ha de determinar si va ser o no assetjament «que actuï ràpid» perquè un mes després encara no s'ha reunit.

Així ho va expressar el regidor Aymerich, a l’oposició, al ple de dijous a l’Ajuntament Berga: «El 20 de novembre es va activar el protocol, però no em consta que s’hagi reunit la comissió. Demano celeritat per resoldre un cas que, tot i que hi ha pocs dubtes que no es considerarà assetjament, soc el primer interessat que es dictamini per l’impacte negatiu que ha tingut en la meva persona una acusació d’aquest tipus».

L’alcalde de Berga, Ivan Sànchez, va reconèixer que «és de justícia la celeritat, i per això he demanat reiteradament que la comissió es reuneixi i determini el que cregui oportú». Tot i que de moment no s’ha posat en marxa, segons ha pogut saber Regió7 divendres es farà reunió de la comissió.