Cal Rosal celebra dissabte el Mercat de Nadal, que es concentra en una sola jornada

Nombroses parades oferiran articles apropiats per als regals d’aquestes festes, de 10 del matí a 8 del vespre

Parades i ambient al Mercat de Nadal de l'any passat

Parades i ambient al Mercat de Nadal de l'any passat / Ajuntament d'Olvan

Redacció

Cal Rosal celebra aquest dissabte, 23 de desembre, la cinquena edició del Mercat de Nadal, que estarà obert de les 10 del matí a les 8 del vespre. Enguany s’ha endarrerit fins aquesta data amb l’objectiu que sigui una bona oportunitat per poder comprar els darrers regals de les festes. Com a novetat, el mercat passa de dos dies a una sola jornada i es concentra tot avui dissabte.

La Porta del Comerç de Cal Rosal s’omplirà, un any més, de paradistes de diferents sectors, tant del berguedà com de fora de la comarca. S’hi podran trobar productes d’alimentació, bijuteria, tèxtil o decoració, entre d’altres.

El Mercat de Nadal també programa actuacions musicals. A les 12 del migdia, hi haurà concert de la berguedana Laura Luceño, i a les 6 de la tarda pujarà a l’escenari el grup Swing Engine.

Tampoc no hi faltarà un espai de tallers infantils, on a les 11 del matí es podrà fer un element decoratiu de Nadal amb Bernadette Cuxart, i a les 6 de la tarda tindrà lloc el taller Scavenger Hunt, a càrrec de Naturally Language School. D’altra banda, el Grup de Cantaires de Cal Rosal oferirà una cantada de nadales a la zona del mercat. 

El Mercat de Nadal de Cal Rosal l’organitzen l’Ajuntament d’Olvan i la Unió de Comerciants i Botiguers de Cal Rosal amb la voluntat de dinamitzar l’eix comercial de Cal Rosal i fomentar el comerç local.

Actuacions al Mercat de Nadal de Cal Rosal, l'any passat

Cantada de nadales al Mercat de Nadal de Cal Rosal, l'any passat / Ajuntament d'Olvan

Tallers infantils al Mercat de Nadal de l'any passat

Tallers infantils al Mercat de Nadal de l'any passat / Ajuntament d'Olvan

Parades i ambient al Mercat de Nadal de l'any passat

Parades i ambient al Mercat de Nadal de l'any passat / Ajuntament d'Olvan