El Consell del Berguedà fitxa la meteoròloga Gemma Puig per una campanya que ensenya a reciclar millor

El Consell posa l’accent en recordar la necessitat de fer la recollida selectiva, realitzar una bona separació de les deixalles i treure-les els dies i hores que toqui

La meteoròloga Gemma Puig en una imatge de la campanya

La meteoròloga Gemma Puig en una imatge de la campanya / CCB

Redacció

El Consell Comarcal ha engegat una campanya que sota el lema "Al Berguedà, triem reciclar" vol fomentar el reciclatge entre la ciutadania de la comarca en unes dates en què es generen més deixalles de les habituals.

La iniciativa consisteix en un espot protagonitzat per la meteoròloga berguedana Gemma Puig que s’ha rodat especialment per l’ocasió. Es posa l’accent en recordar la necessitat de fer la recollida selectiva, realitzar una bona separació de les deixalles i treure-les dins dels respectius cubells els dies i hores que toqui o portar-les als contenidors que pertoqui. Igualment, s’ha creat un cartell amb la imatge de la professional berguedana amb l’eslògan de la campanya que es podrà veure a diferents mitjans de comunicació locals, al web del Consell i també a les seves xarxes socials fins a Reis.

En dels missatges força d’aquesta campanya és explicar que reciclar està a l’abast de tothom i que és molt fàcil de fer. Per aquelles famílies de municipis on no hi ha el porta a porta es recorda que els residus s’han de dipositar als contenidors corresponents de les àrees d’aportació.

L’espot recull un hipotètic sopar de Nadal en què Gemma Puig recorda com reciclar correctament les diferents fraccions: orgànica, envasos o paper.

Aquesta és la primera campanya específica que el Consell Comarcal realitza enguany per fomentar el reciclatge i divulgar les eines que fan possible la recollida selectiva com l’abocador o les deixalleries, entre d’altres.