Els Pastorets de Berga fan una crida per arribar als 2.000 espectadors

L'última funció de la temporada serà aquest diumenge, a les 6 de la tarda al Teatre Municipal

Una de les funcions dels Pastorets de Berga aquestes festes de Nadal

Una de les funcions dels Pastorets de Berga aquestes festes de Nadal / Jordi Biel

Redacció

Tot i que encara falta una funció per abaixar el teló, els Pastorets de Berga constaten xifres d'espectadors "espectaculars", segons els responsables. En les quatre funcions que l'Agrupació Teatral la Farsa ha fet al Teatre Municipal de Berga, hi han passat un total de 1.600 persones. Ara, es marquen un repte: arribar als 2.000 espectadors després de la funció d'aquest diumenge. 14 de gener.

Actors, actrius i les 160 persones que fan possible els Pastorets de Berga, El Bressol de Jesús (de Serafí Pitarra), han fet una crida a través de les xarxes socials a omplir el teatre per últim cop aquesta temporada i poder-la tancar "amb una valoració molt bona". De moment, el balanç que en fan els directors és positiu, "tant per les bones interpretacions i feina dels equips de treball com per la resposta del públic".

Segons expliquen, "després d'hores i hores d’assajos i feina invisible, la resposta del públic és la millor recompensa". Per a la sessió d'aquest diumenge, a les 6 de la tarda al Teatre Municipal de Berga, més de mitja platea torna a estar ocupada, però els interessats encara poden comprar la seva butaca a elspastoretsdeberga.cat, o a partir de les 5 de la tarda a taquilla.

Els Pastorets de La Farsa han estrenat enguany nous vestits, amb nous colors i dissenys que han agradat als espectadors. També s’han vist moltes cares noves damunt de l’escenari, fet que demostra el bon estat de salut de l’entitat i el projecte.