Els Castellers de Berga renoven la junta directiva i tècnica amb nous reptes per al 2024

Bernat Girabal repeteix com a president, amb Anna E. Puig com a secretària i Albert Requena com a tresorer. Alba Cruanyes i Marc Rovira segueixen com a cocaps de colla

Junta directiva i tècnica dels Castellers de Berga

Junta directiva i tècnica dels Castellers de Berga / Castellers de Berga

Redacció

Bernat Girabal repeteix com a president dels Castellers de Berga. Així ho van aprovar els membres de l’entitat que es van reunir diumenge en Assemblea General al Cine Catalunya. Aquesta temporada 2024, Girabal estarà acompanyat d’Anna E. Puig com a secretària i d’Albert Requena com a tresorer.

A part de la junta directiva, l’assemblea de socis també va fer confiança a un ampli grup de col·laboradors que encapçalaran diverses comissions de voluntaris amb la finalitat de poder assolir tots els objectius marcats per la colla i posant especial èmfasi en seguir treballant per consolidar el seu local d'assaig, el Cine Catalunya de Berga, com a pol cultural de referència per la ciutat i la comarca, així com engreixar el nombre de socis i sòcies de l’entitat.

En la trobada també es va donar el vistiplau a la candidatura d'Alba Cruanyes i Marc Rovira, que repeteixen com a cocaps de colla i que, igual que la directiva, la junta tècnica també compta amb una àmplia xarxa de col·laboradors per tal de poder assolir totes les fites en la construcció de castells durant aquest 2024. Cruanyes i Rovira animen a la colla a ser als assajos dels del primer dia, ja que "la temporada ve carregada de nous propòsits i reptes per seguir fent créixer els Castellers de Berga, tant d’alt com d’ample".

Els assajos de la dotzena temporada dels Castellers de Berga s’iniciaran el divendres dia 16 de febrer. Es faran cada dimarts de 20 h a 22 h i cada divendres de 20 h a 22.30 h, a la seu social de l’entitat, el Cine Catalunya, situat al carrer Ciutat, 35, de Berga.