Els artistes berguedans poden presentar obres per a l'exposició de pintura Memorial Jacint Codina

La mostra col·lectiva es podrà veure del 23 de març al 14 d’abril al Convent de Sant Francesc de Berga

Acte inaugural de l'exposició de l'any passat

Acte inaugural de l'exposició de l'any passat / Ajuntament de Berga

Redacció

Berga prepara la 73a edició de l’exposició anual col·lectiva de pintores i pintors berguedans Memorial Jacint Codina. L’Ajuntament de Berga ha obert la convocatòria per participar en la mostra pictòrica que ha esdevingut el punt de trobada d’artistes vinculats a les arts plàstiques i que també permet compartir les seves obres amb el públic. Es farà del 23 de març al 14 d’abril al Convent de Sant Francesc.

Participació en la mostra artística

Les persones que vulguin formar part de la mostra exposant les seves obres ho han de comunicar-ho a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga via correu electrònic a cultura@ajberga.cat o trucant al telèfon 600 463 398 (de dilluns a divendres, de 9 a 1), indicant el nom i cognoms de l’artista i el títol del quadre. El termini per comunicar-ho finalitzarà el dijous 14 de març. El lliurament de les obres es farà al Convent de Sant Francesc el 18 i el 19 de març . Un cop finalitzada l'exposició, els quadres es retornaran els dies 15 i 16 d’abril.

Característiques de les obres

L’organització del certamen recomana a les persones participants que les obres siguin de recent creació, en la mesura que sigui possible. Es demana que els quadres es presentin sense marc o amb marc molt lleuger i que incorporin els suports per poder ser penjats en l’espai expositiu del Convent de Sant Francesc.

Horaris i accés a l'exposició

El Convent de Sant Francesc acollirà l’acte d’inauguració de la mostra pictòrica el divendres 22 de març, a les 8 del vespre. L’exposició es podrà visitar els dissabtes i diumenges, del 23 de març al 14 d’abril, d’11 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre. La mostra serà gratuïta i només es permetrà l’accés a l’espai expositiu de la 73a exposició anual col·lectiva de pintores i pintors berguedans Memorial Jacint Codina. En canvi, l’accés a l’espai per a l’exposició de la comparseria de La Patum continuarà sent de pagament.