Detenen un home per cultivar 1.634 plantes de marihuana en una nau de Gironella

El detingut, un home de 35 anys, tenia antecedents per fets similars

La plantació de marihuana en una nau de Gironella

La plantació de marihuana en una nau de Gironella / MOSSOS

Redacció

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Berga van detenir aquest dimecres un home, de 35 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

A mitjans de febrer els mossos van tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana en una nau de Gironella.

Després de recollir indicis suficients, el passat dimecres es va fer una entrada i perquisició a la nau. A l'interior es van localitzar 1.634 plantes de marihuana en avançat estat de creixement distribuïdes en quatre estances. Hi havia una complexa instal·lació amb ventiladors, aparells d'aire condicionat, focus i altres estris per afavorir el seu cultiu.

Simultàniament, els mossos es van dirigir a un domicili de Puig-reig on van detenir un home relacionat amb la plantació per un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric ja que també havia manipulat la connexió elèctrica.

El detingut, amb antecedents per fets similars, passarà les pròximes hores a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga.