Pastissos solidaris de Patum per la salut mental

El xocolater Lluc Crusellas elabora els dolços que es vendran a partir de la setmana que ve a benefici de la Fundació Horitzó

Aquesta tercera edició consolida el compromís i la responsabilitat social de l'empresa Pabevsa amb la salut mental al Berguedà

Pastissets de Patum

Pastissets de Patum / Pavebsa

Redacció

La Patum també té el seu vessant dolç, petits pastissos creats pel premiat pastisser osonenc Lluc Crusellas, que es venen als establiments de Pavebsa. És un producte solidaris. L'empresa consolida el compromís i la responsabilitat social amb la salut mental per tercer any consecutiu. Els beneficis de la venda de pastissets de Patum aniran a parar a la Fundació Horitzó del Berguedà, que enguany celebra el 40è aniversari.

Els pastissos els elabora el pastisser i xocolater Lluc Crusellas i n'hi ha de dos gustos. Un de color negre que és un mousse de xocolata amb gelatina de barreja de Patum i un altre de color vermell que és cruixent de galeta, compota de gerds i mousse de iogurt de Delícies del Berguedà (marca produïda per l'empresa d’inserció que forma part de la fundació).

Els pastissos solidaris estaran disponibles a partir del dimecres 29 de maig a les botigues de Pabevsa de tot al Berguedà, al preu de 4,50 euros.