Un home busca nòvia per gastar-se amb ella 10 milions d’euros

El milionari, de 41 anys, vol «una dona a qui li encanti viatjar i que estigui preparada per formar una família»

Dues butlletes de loteria

Dues butlletes de loteria

Manuela Valdés

Que els diners no donen la felicitat és una cosa que es repeteix com un mantra. I que l’amor no es pot comprar, també. Però, per si de cas, l’alemany Kursat Yildirim, de 41 anys, ho intenta: després d’adquirir un Porsche, un Ferrari i rellotges de marca supercars, ha decidit que ara el que vol és compartir els diners amb una dona que l’estimi.

Nascut a Dortmund (al nord-est d’Alemanya), Yildirim treballava com operador de grua en una fàbrica d’acer quan el 24 de setembre passat se’n va adonar que havia guanyat 9.927.511 euros jugant a la loteria.

Després d’un mes i mig en què no ha escatimat en despeses, ha decidit concedir una entrevista al diari alemany ‘Bild’ per demanar companyia: una dona amb qui compartir els diners.

«Rossa o morena»

«Sisplau, assenyali en la seva història que encara soc solter», demanava en l’entrevista. «Només vull enamorar-me. Busco una dona a qui li encanti viatjar i que estigui preparada per formar una família amb mi. Necessito una dona en qui pugui confiar sense importar el que passi». I assegura que li és igual si és «rossa o morena, no m’importa».

En publicar-se la notícia, el diari alemany va rebre múltiples missatges de dones que el volen conèixer.