Indignació de Jordi Wild per l'organització de la seva firma de llibres per Sant Jordi: "Tot era un caos"

El manresà, que va estar firmant amb el seu pare a Barcelona, s'ha queixat a les xarxes socials de la males condicions de l'esdeveniment

Papa Giorgio amb el seu fill, Jordi Wild

Papa Giorgio amb el seu fill, Jordi Wild / Arxiu / Mireia Arso

Alba Díaz

Alba Díaz

"Tot era un caos". Així ha catalogat l'streamer i youtuber manresà Jordi Carrillo, conegut a les xarxes com a Jordi Wild, la seva experiència a la firma de llibres de Sant Jordi a Barcelona. El passat diumenge 23 d'abril, el comunicador va estar firmant juntament amb el seu pare, Papa Giorgio, Así es la puta vida i Los cuentos de Papa Giorgio, dos llibres que fill i pare han publicat en els últims mesos sota el segell de Plan B.

Lluny de ser una experiència màgica, Carrillo ha assegurat sentir-se "molt trist i cabrejat" amb l'organització de l'esdeveniment. En un comunicat compartit a les xarxes socials, el youtuber ha dirigit la seva indignació a l'editorial Penguin Random House, amb qui ja havia dut a terme múltiples firmes amb anterioritat de forma satisfactòria. "Sabent qui soc i la gent que moc, l'editorial no s'ha dignat a contractar ni a una sola persona de seguretat per a garantir que la cua es fes bé, per a avisar a la gent que portava hores esperant, o simplement per a imposar ordre" relatava Carrillo a Twitter.

Pare i fill van firmar durant més de tres hores centenars de llibres a plaça Universitat. "El nostre era literalment, l'únic estand que no tenia tendal per al sol, i el meu pare que té alta sensibilitat a la llum ho podria haver passat fatal" continua el text, en el qual també posa en relleu "l'hora i escaig extra" que van passar signant llibres i com, malgrat la seva insistència per poder seguir firmant a tota la gentada que encara feia cua, l'editorial no els va facilitar cap altre espai.

El pare del youtuber, Papa Giorgio, que s'ha consagrat en els darrers anys com una estrella del canal de YouTube del seu fill El Rincón de Giorgio, també ha lamentat els fets a través d'una piulada: "Estic molt trist perquè molta gent després d'hores d'esperar s'han quedat sense poder-los firmar el seu llibre".