Pagar 180 euros perquè et saludi el teu ídol: una web que connecta els fans amb els seus personatges públics preferits

Molts dels que són a la plataforma donen els diners a ONG

Futbolistes, influencers i cantants, entre altres

Plataforma web per contactar amb famosos

Plataforma web per contactar amb famosos / CLEB

Penélope Oliver

Tenir un vídeo personalitzat en què un cantant, futbolista, actor o músic et saludi no té preu... O sí? Cleb és la primera plataforma a connectar fans amb els seus ídols. És una pàgina web on es paga perquè el teu ídol et saludi, t'enviï un missatge especial o et feliciti l'aniversari. Aquesta pàgina fa d'intermediària entre el famós i el fan on ha de buscar el cantant, actor o influencer que li agradi, fer la petició i esperar que li arribi.

Cantants, esportistes, actrius i actors i, influencers són alguns dels que pots trobar en la plataforma web

Aquí hi ha tota mena de personatges públics, però els futbolistes i exfutbolistes són els que més alts tenen els preus, des de 15 fins als 180 euros. Entre ells hi ha l'exfutbolista del Reial Madrid, Álvaro Arbeloa, el jugador del Reial Betis Balompié Marc Bartra o Borja Majoral d'AS Roma. Sandro Rey, Ángela Cremonte, Enrique Arce ('La casa de papel') i Carmen Lomana també són a la llista i demanen fins a 180 euros.

La cantant Angy Fernández, l'actor Enrique Arce, la influencer Amarna Miller, són uns quants dels molts que utilitzen aquests diners per donar-los a ONG, al perfil de cadascun, ho indica. D'altra banda, el preu mínim és de 3 euros i són perfils d'influencers amb menys repercussió mediàtica.

Els preus varien segons siguis un particular o empresa

Si ets un particular els preus oscil·laran entre els que hem esmentat anteriorment, en cas de ser una empresa, els preus poden arribar fins als 1.000 euros.