Aysha Daraaui, la nova amiga 'especial' d'Albert Rivera

Viu a Barcelona, el seu origen és marroquí i té més d'11.000 seguidors a Instagram

El que va ser líder de Ciutadans ha gaudit de la seva companyia a Eivissa amb una sortida amb vaixell

Aysha Daraaui

Aysha Daraaui

Sonia Castillejo

Sembla que el que va ser líder de Ciutadans, Albert Rivera, torna a estar enamorat. Ha tornat a creure en l'amor després d'estar quatre anys amb la cantant Malú, amb qui tenen una filla en comú i amb qui des de fa setmanes s'està parlant sobre una possible reconciliació. Mentre l'entorn d'Albert Rivera guarda silenci sobre la seva vida privada, la revista del cor 'Lecturas' ha publicat, en exclusiva, que ha conegut una dona especial i que han estat vistos junts en actitud afectuosa durant una sortida amb vaixell a Eivissa. En aquesta sortida amb vaixell per aigües eivissenques s'han captat diverses fotografies que han fet saltar totes les alarmes sobre la seva presumpta nova il·lusió. En aquest vaixell també hi eren presents amics d'Albert Rivera com Mónica Hoyos, Macarena Gómez, Aldo Comas, Antonio Velázquez o Begoña Villacís.

De fet, la revista també explica que Aysha es va encarregar de recollir-lo a l'aeroport de l'illa balear, una mostra més sobre que tenen una relació d'afecte i confiança. Tots els detalls mostrats fan pensar que aquí hi ha alguna cosa més i que de segur que, l'expolític estaria il·lusionat amb l'actriu catalana d'origen marroquí: Aysha Daraaui.

Aysha Daraaui

Aysha Daraaui / Instagram

Qui és Aysha Daraaui?

En el seu Instagram té més d'11.000 seguidors i comparteix tota mena de contingut relatiu a la seva professió: es mostra amant dels animals, liberal, independent i sincera, molt semblant a la manera de ser de Malú. Aquí es pot observar la seva personalitat al complet. Aysha Daraaui té 35 anys i fa 1,70 cm. Va néixer a Barcelona -on resideix actualment- encara que el seu origen és marroquí. Parla fluidament anglès i àrab i es dedica a la interpretació des de fa deu anys. El seu salt a la fama ha vingut després de participar en diferents projectes audiovisuals, tals com les sèries 'Amar és per sempre', 'El Inocente' o la pel·lícula 'No matarás'.