Alex Fitnes (@Alexfitnes._) és un creador de contingut i entrenador esportiu que compta amb més de 250.000 seguidors. L'influencer de TikTok ha visitat un supermercat als Estats Units i s'ha mostrat realment impactant amb el que hi ha trobat. N'és una prova la publicació que ha volgut compartir amb els teus seguidors.

"Estic aquí en un supermercat americà i estic flipant amb la mida de les coses. O sigui, si tu dius per exemple que vols comprar un suc de poma per deixar a la nevera uns dies, t'has de comprar això" , afirmava mentre ensenyava a càmera l'envàs.

@alex.cst__

♬ sonido original - ALEX | ENTRENADOR ONLINE

"És que fixeu-vos quina mida té això comparat amb la meva cara", assegurava mentre col·locava el recipient a prop del seu rostre. "Amb el suc de taronja per esmorzar el mateix", afegia. "La gent aquí a casa té una nevera d'aquelles de restaurant que obres una porta i et fiques a dins i tot o què? És molt boig", es preguntava.

"Però és que de tots els menjars, l'única cosa que no tenen en mides gegants és el menjar saludable, és a dir, les verdures, els paquets de gall dindi i aquestes coses, que són de mida petita", explicava. Finalment, ensenyava el cafè, que també es troba en un recipient enorme: "Quina bogeria, de debò!", assegurava.