L'hamburguesa només apta pels més golafres i amants dels plats atípics: vedella, formatge i Kinder Bueno

És una de les varietats més extravagants que es ven al restaurant madrileny The Leytons

La Kinder Extreme de The Leytons (Madrid)

La Kinder Extreme de The Leytons (Madrid) / Instagram The Leytons

Alba Díaz

Alba Díaz

Una hamburguesa de vedella gallega acompanyada de formatge cheddar, bacó i banyada amb crema d'avellana, xocolata blanca i dues barretes de Kinder Bueno. Tot això entre dues coquetes, en substitució del pa de brioix, per acabar de fer la creació d'allò més extravagant.

Aquesta combinació atrevida i alhora original, no apte per a tots els estómacs, es ven al restaurant The Leytons de Valdemoro (Madrid), sota el nom de Kinder Extreme. Té un cost aproximat de 15,90 euros i a les xarxes ja s'ha convertit en tot un fenomen.

De Lotus i de Nutella

Aquesta no és l'única hamburguesa original que té l'establiment. The Leytons compta també en la seva carta amb altres varietats d'hamburgueses acompanyades d'altres sabors com el de Lotus o de Nutella i pans de gofre i dònut. Els seus preus són assequibles per a totes les butxaques (dels 12 als 16 euros), però la seva explosió de sabors només és apta per als amants dels plats atípics... i els més golafres.

Les més rares de l'Estat

Aquest no és l'únic local que crea hamburgueses singulars. A Temple Smash Burger (Castelló) en fan una similar a la del local madrileny que han batejat com la Diet Killer i que incorpora, a banda de tots els ingredients anteriorment esmentats, arròs inflat, Filipinos, pa de brioix banyat en xocolata blanca i parmesà per un preu de 13,95 euros.

I pels que prefereixen el peix a la carn, poden tastar la Tuna Turner Burger del restaurant La Misión (Madrid), l'hamburguesa que té com a ingredient principal un filet de tonyina, o la Soft shell crab de Pólvora (Madrid) feta de cranc i que es pot menjar per 16 euros.