Una hamburguesa de vedella gallega acompanyada de formatge cheddar, bacó i banyada amb crema d'avellana, xocolata blanca i dues barretes de Kinder Bueno. Tot això entre dues coquetes, en substitució del pa de brioix, per acabar de fer la creació d'allò més extravagant.

Aquesta combinació atrevida i alhora original, no apte per a tots els estómacs, es ven al restaurant The Leytons de Valdemoro (Madrid), sota el nom de Kinder Extreme. Té un cost aproximat de 15,90 euros i a les xarxes ja s'ha convertit en tot un fenomen.

De Lotus i de Nutella

Aquesta no és l'única hamburguesa original que té l'establiment. The Leytons compta també en la seva carta amb altres varietats d'hamburgueses acompanyades d'altres sabors com el de Lotus o de Nutella i pans de gofre i dònut. Els seus preus són assequibles per a totes les butxaques (dels 12 als 16 euros), però la seva explosió de sabors només és apta per als amants dels plats atípics... i els més golafres.

Les més rares de l'Estat

Aquest no és l'únic local que crea hamburgueses singulars. A Temple Smash Burger (Castelló) en fan una similar a la del local madrileny que han batejat com la Diet Killer i que incorpora, a banda de tots els ingredients anteriorment esmentats, arròs inflat, Filipinos, pa de brioix banyat en xocolata blanca i parmesà per un preu de 13,95 euros.

I pels que prefereixen el peix a la carn, poden tastar la Tuna Turner Burger del restaurant La Misión (Madrid), l'hamburguesa que té com a ingredient principal un filet de tonyina, o la Soft shell crab de Pólvora (Madrid) feta de cranc i que es pot menjar per 16 euros.