El truc viral d'una dona per fer funcionar un mòbil amb la pantalla trencada: només necessita el ratolí d'un ordinador

La protagonista del vídeo explica que el seu smartphone va caure al fons d'un llac d'Argentina i, en recuperar-lo, la pantalla tàctil va quedar inutilitzable

El truc viral d'una dona per fer funcionar un mòbil amb la pantalla trencada

El truc viral d'una dona per fer funcionar un mòbil amb la pantalla trencada / TikTok @jusuca77

Alba Díaz

Alba Díaz

Malgrat els intents dels fabricants de fer els smartphones cada cop més resistents a possibles accidents, una caiguda a terra o a dins de l'aigua pot provocar que el mòbil quedi inutilitzable i el seu propietari es vegi amb l'obligació de comprar-ne un altre. Això mateix li va passar a una senyora argentina que va veure com la pantalla del seu mòbil va deixar de funcionar després que aquest hagués caigut al fons d'un llac de San Carlos de Bariloche (Argentina). Un cop el va recuperar, tenia dues opcions: tirar l'aparell i comprar-ne un de nou o tirar d'enginy. L'argentina va optar per la segona, i el resultat s'ha fet viral.

I és que en un vídeo penjat al perfil de TikTok @jusuca77, la dona ensenya com utilitza el seu dispositiu mòbil després de l'incident. Amb l'ajuda d'un ratolí d'ordinador connectat a l'smartphone a través d'un adaptador USB, la dona pot navegar a través de la pantalla principal del telefòn.

El clip, sota el títol "aquesta dona no domina el món perquè no vol", ja acumula més de mig milió de visualitzacions.