Aigua oxigenada en crema: el truc per deixar els electrodomèstics com si fossin nous

Descobreix com recuperar el color original dels aparells i allargar la seva vida útil

Crema d'aigua oxigenada

Crema d'aigua oxigenada / Freepik

Redacció

El plàstic, barat i resistent, és un dels materials més presents als electrodomèstics. Tot i això, factors com el pas del temps, l'exposició solar o el tabac provoquen que el plàstic adquireixi un to groguenc.

Productes com el lleixiu o l'alcohol són tan abrasius que poden acabar fent malbé l'electrodomèstic. El remei ideal per posar fi a les taques grogues és la crema d'aigua oxigenada.

Begoña, també coneguda per ser la influencer 'la Ordenatriz' comparteix a Instagram el mètode per recuperar el color blanc del plàstic pas a pas.

El primer pas serà desinfectar amb aigua i sabó neutre l'objecte o la superfície que es vulgui blanquejar. A continuació, cal untar de manera uniforme la crema oxigenada. Perquè les partícules d'aire no interfereixin i la crema pugui treballar, cal cobrir la superfície amb una capa de film transparent durant 24 hores. Begoña recomana que el sol incideixi sobre l'electrodomèstic que estem tractant.

Aquest mètode, a més de recuperar el color original de l'electrodomèstic i mantenir-lo net, és sostenible, ja que amb aquestes cures es contribueix a allargar la vida útil dels nostres aparells i a reduir la necessitat de reemplaçar els electrodomèstics.