Paqui Peña confessa: va caure a propòsit sobre el castell de sorra del seu moment més viral

La reportera assegura que, després de l'accident, va lliurar a l'autor de la construcció uns 300 euros

El viral moment en què Paqui Peña va caure sobre un castell de sorra durant un directe

El viral moment en què Paqui Peña va caure sobre un castell de sorra durant un directe / REDACCIÓN YOTELE / TELECINCO

Redacció Yotele

Una de les reporteres més mítiques de la televisió de l'Estat ha realitzat confessió molt cridanera en la seva reaparició. Paqui Peña va ser entrevistada en l'últim lliurament del pòdcast 'Te falta calle', en el qual ha revelat que la seva famosa caiguda en un castell de sorra en una connexió en directe amb 'Está Pasando' (Telecinco) no va ser un accident, sinó que va ser a propòsit: "Clar que em vaig tirar".

"L'home no ho sabia", va comentar la periodista, afegint que l'equip del programa emès a Telecinco l'any 2008 li va demanar que pactés amb l'autor la caiguda, però ella va voler donar-li un punt de realisme davant la situació: "Vaig trucar el director i li vaig dir que no li anava a dir (...) M'arriscaré, però quedarà més creïble perquè l'home reaccionarà...".

Després del succeït, Peña va voler compensar a l'autor de l'obra destruïda en ple directe: "Em sentia tan malament que vaig trucar a producció i vaig dir 'li donarem alguna cosa, que ha estat 16 dies construint aquest castell'. Li vam donar 200 o 300 euros, no recordo".

La compensació econòmica que li va donar l'equip de producció va canviar l'estat d'ànim de l'artista, que fins i tot li va indicar una altra construcció que tenia prop d'aquest castell per a repetir el moment a canvi de més diners. “Sí, home, ara em dedico a això, a destruir castells de sorra”, va relatar entre riures la periodista.

@mefaltacallepodcast 16 años después, Paqui Peña confiesa que SE TIRÓ AL CASTILLO DE ARENA!!! 🏰 #paquipeña #madrileñosporelmundo #podcast #mefaltacalle ♬ sonido original - Me Falta Calle | Podcast 🎙️