El Baix Llobregat ofereix les passions d'Esparreguera i Olesa en la seva oferta de turisme cultural

El consorci de Turisme del Baix Llobregat llança una campanya per veure les passions i visitar punts d'interès culturals i gastronòmics

L'entrada a Jerusalem a la representació de La Passió d'Esparreguera

L'entrada a Jerusalem a la representació de La Passió d'Esparreguera / CTBL

Redacció

El consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa la campanya “Apassiona’t al Baix Llobregat”, una promoció que vol donar a conèixer la Passió d’Esparreguera i la Passió d’Olesa de Montserrat, dues representacions històriques, úniques, declarades Festes d’Interès Nacional. Les representacions ja estan en marxa, però els dies més propers a la setmana santa és quan prenen més força.

 “Apassiona’t al Baix Llobregat”, també suposa una veritable oportunitat per al públic espectador, ja que a més de gaudir d’aquests espectacles únics, poden programar una escapada completa amb propostes que combinen la cultura, allotjaments singulars, bona gastronomia i atractius turístics únics; com els Set Balcons de Montserrat, les coves de Montserrat a Collbató o el Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera, exemple de les primeres colònies tèxtils del segle XIX.

La zona nord del Baix Llobregat disposa a més de diferents cellers i caves per a aquelles persones amants de la gastronomia, que podran combinar les seves visites amb estades als hotels i dinars o sopars als restaurants de la zona i del col·lectiu Sabors de l’Horta.

L'entrada a Jerusalem de la Passió d'Olesa de Montserrat

L'entrada a Jerusalem de la Passió d'Olesa de Montserrat / CTBL

Les Passions inicien una nova temporada amb grans novetats i millores

El 10 de març la Passió d’Esparreguera ha aixecat el teló amb la intenció de sorprendre els espectadors amb millores de la qualitat de la il·luminació, i apostant per nous efectes. L’espectacle es podrà veure al Teatre de La Passió d’Esparreguera fins a l’1 de maig de 2024.

Pel que fa a la Passió d’Olesa, presenta un nou concepte dramatúrgic, més efectes especials i dispositius escènics per un espectacle més potent, i més música per acompanyar emocionalment la dramatúrgia. De la Passió d'Olesa se'n faran 8 funcions, des del 12 de març fins a l'1 de maig, amb una durada prevista de l’espectacle d'una mica més de dues hores. La representació compta amb subtítols en castellà i en anglès de forma simultània a l’espectacle.

La campanya Apassiona’t, ofereix descomptes especials en la compra d’entrades a les persones que visiten les passions introduint el codi “Turismebll24”.