Torre del Remei de Bolvir obre etapa hotelera de mans d'un nou grup empresarial

Serras Collection, amb establiment a Barcelona, adquireix l’edifici com a destinació de luxe

L'edifici històric de Torre del Remei de Bolvir

L'edifici històric de Torre del Remei de Bolvir / MIQUEL SPA

Miquel Spa

Miquel Spa

L’empresa hotelers Serras Collection ha adquirit la Torre del Remei de Bolvir per reimpulsar aquest emblemàtic establiment turístic d’alt standing de Cerdanya. La nova empresa gestora de l’edifici, un palauet modernista amb de principis del segle passat tocs neoclàssics, acumula una llarga trajectòria hotelera a Barcelona amb un establiment al passeig de Colon que és una de les referències del sector. 

L’estil que Serras Collection vol incorporar a la Torre del Remei es basa en el model d’Hotel Boutique que ja utilitza en els seus establiments de la capital. Així, l’edifici històric del palauet de Bolvir ha incorporat el segell personal de la interiorista Eva Martínez a fi efecte de dotar d’una nova personalitat a l’edifici. Amb la incorporació de la Torre del Remei, Jordi Serras consolida el procés d’expansió del negoci amb, també, Serras Andorra i un nou hotel de Sevilla que pròximament s’unirà a la marca. 

El nou Serras Torre del Remei també acompanya la nova oferta d’allotjament amb una atenció especial a la gastronomia, un dels elements ja indissociables a l’edifici després de la trajectòria que hi va tenir el xef cerdà Josep Maria Boix. Així, l’hotel incorpora el restaurant Blanca, en al·lusió a la primera propietària de l’hotel, compta amb el xef Eugeni de Diego, que va ser cap de cuina d’El Bulli. De Diego està ultimant els detalls d’una carta que està cridada a esdevenir una referència a la Cerdanya entre la clientela del sector de l’alt standing. En aquest sentit, el cuiner ha apuntat que la carta es basarà en el producte local amb, també, la presència de plats històrics i producte del mar. La nova empresa gestora de Torre del Remei accepta mascotes. 

La Torre del Remei va començar a fer-se un nom entre la clientela selecta de la Cerdanya quan el 1989 la va adquirir Josep Maria Boix. L’edifici va ser construit l’any 1910 per l’arquitecte Calixet Freixa i Pla, deixeble d’Antoni Gaudí, per encàrrec del banquer Agustí Manaut i Taberner. Durant la Guerra Civil espanyola va ser quarter militar i hospital de guerra. El 2018 Boix la va vendre a la família Biosca. 

Subscriu-te per seguir llegint