L'incombustible Raphael i l'artista argentina Nathy Peluso seran caps de cartell del Festival Internacional de Música de Cambrils La cita musical tindrà lloc entre el 29 de juliol i el 7 d'agost i comptarà també amb les actuacions d'Ara Malikian, Sergio Dalma o Loquillo, segons ha informat aquest dilluns l'organització.

El Grup Clipper's és el nou organitzador del festival i ha recuperat el format de deu dies seguits d'espectacles en la 47a edició del FIMC, que se celebrarà al parc del Pinaret de Cambrils.

Raphael actuarà el 4 d'agost i Nathy Peluso, tres dies després, mentre que obrirà el FIMC un concert d'Ara Malikian (29 juliol), seguit de la banda tribut God Save The Queen (30 de juliol) i l'artista urbà Rels B (31 de juliol).

Completen el cartell Sergio Dalma (1 d'agost), el grup Taburete l'endemà; Loquillo el dia 3 d'agost; Mag Lari (5 d'agost) i Els Pets (6 d'agost).

El Grup Clipper's també organitza el Festival de Cap Roig (Calella de Palafrugell, Baix Empordà) i el president de la promotora, Juli Guiu, ha expressat la seva "il·lusió" pel nou projecte del FIMC, que presenta, ha destacat, "una programació eclèctica que reunirà a artistes nacionals i internacionals de referència".

El FIMC també aposta per l'espai Village, dedicat a les actuacions d'artistes emergents locals, i una altra zona d'oferta gastronòmica.

A més, l'actuació de l'il·lusionista Mag Lari (5 d'agost) centrarà l'anomenada Nit Solidària, a favor de l'Ascociació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

Les entrades pel FIMC sortiran a la venda demà dimarts, 1 de febrer, i estaran disponibles des del migdia a la pàgina web del festival.