Cerdanya Music Festival: La pluja obliga a suspendre el concert de Fangoria

El certamen s'allargarà fins al 20 d'agost amb una desena de propostes, entre elles una festa de temàtica "flower power"

Fangoria en una imatge promocional

Fangoria en una imatge promocional / Cerdanya Music Festival

ACN/Redacció

Les precipitacions que han caigut durant els darrers dies al Pirineu han obligat a suspendre el concert de Fangoria a Llívia, amb què s'havia d'estrenar la segona edició del Cerdanya Music Festival. Des de l'organització han explicat que aquesta pluja ha inundat diverses zones de l'aparcament i que, per motius de seguretat, s'ha pres aquesta decisió. Així ho ha explicat el mateix grup mitjançant un vídeo, en què detallen que "és impossible fer el concert" a causa dels efectes del temporal. "S'ha considerat que és perillós, sota un bon criteri, penso", ha puntualitzat la vocalista Alaska.

El programa conté una desena de propostes fins al pròxim 20 d'agost. Així, per aquest dijous hi ha prevista l'actuació de Sara Baras; divendres serà el torn de God Save The Queen i el d'Stay Homas, dissabte. Mentre, la Flower Cerdanya Power tancarà la setmana i a partir del 15 d'agost hi haurà Guitarricadelafuente, Kool & The Gang, Joan Dausà, Raphael, Niña Pastori i Loquillo.

El director de Concert Studio, Martín Pérez, ha lamentat a través de les xarxes socials que, després de mesos "d'il·lusió i treball", les "inclemències meteorològiques han pogut amb el pàrquing" del recinte on havia d'inaugurar-se el festival. A més, ha assegurat que estan "desolats", tot afegint que s'ha intentat resoldre la situació portant-hi camions de grava i aplanant el terreny. La decisió s'ha pres en el moment en què la formació musical estava ja a l'escenari preparada per fer les proves de so.