Ajornat el concert de Lil Cake a Coco Village

La sala manresana havia d'acollir el 31 de març una actuació del cantant argentí, de 19 anys, i autor del tema viral «Mercho»

L'artista argentí Valentino Laborde, Lil Cake, en el videoclip de «Mercho»

L'artista argentí Valentino Laborde, Lil Cake, en el videoclip de «Mercho» / YouTube

Alba Díaz

Alba Díaz

La discoteca Coco Village Manresa ha anunciat aquest divendres a través de les xarxes socials que el concert de l'artista argentí Valentino Laborde, popularment conegut com a Lil Cake, que s'havia programat per al divendres 31 de març, ha quedat ajornat.

Lil Cake és el creador de Mercho, un dels temes més sonats del moment a les emissores radiofòniques i a les xarxes socials. L'èxit viral acumula més de 49 milions de visualitzacions a YouTube i en els darrers tres mesos des del seu llançament s'ha situat entre les 10 cançons més escoltades Spotify Espanya i entre les 40, a nivell global.

Qui és Lil Cake?

Valentino Laborde, natural d'Argentina, té 19 anys i fa tres que es dedica al món de la música. El 2020 va editar de manera independent 12 temes propis a partir de sons urbans i emmarcats dins de l'estil musical del trap, entre els quals destaquen U.S.A., Siento, Cuarentena i Quererte.

A banda del seu perfil artístic, Lil Cake és conegut per la seva llarga trajectòria com a streamer a Twitch, on parla sobre música i videojocs sota el pseudònim de "Tortita".

«Mercho», un tema viral que no para d'acumular visualitzacions

49 milions de visualitzacions en tres mesos. El tema de l'argentí, escrit també per Nico Valdi i Luck Ra, s'escolta a ràdios, sales d'oci nocturn i, des de fa setmanes, protagonitza vídeos de TikTok. A la plataforma, els usuaris utilitzen el tema com a música de fons en les seves publicacions. L'ús reiterat de la tornada de la cançó l'ha convertit en tot una tendència viral. En aquesta xarxa social, el "Mercho trend" acumula més d'1,4 milions de creacions.

L'actuació de Lil Cake a la sala Coco Village estava inclòs dins d'una gira per tot l'Estat formada per 18 concerts i que també havia de dur l'argertí a Salou, Sevilla, Granada i Barcelona, entre altres localitats.