La música folk arriba al Festival Viñas de Moià

L'Ethno Orchestra actuarà aquest dissabte 29 de juliol a Les Faixes amb un repertori de música tradicional d'arreu del món

L'Ethno Orchestra passarà aquest dissabte per Moià

L'Ethno Orchestra passarà aquest dissabte per Moià / ARXIU PARTICULAR

Redacció

L’Ethno Orchestra portarà el folk al Festival Viñas de Moià aquest dissabte, 29 de juliol, en un concert que tindrà lloc a les 20 h a Les Faixes de la capital moianesa. Les entrades tenen un preu de 20 euros, 15 euros per als socis de Joventuts Musicals de Moià, entitat organitzadora del certamen.

L’Ethno Catalonia és un festival internacional de música folk que se celebra des de dilluns a Banyoles i cada any l’orquestra del certamen es desplaça a diferents localitats per mostrar el treball dels participants. El resultat de la residència de músics d’arreu del món a Catalunya és una formació multiètnica els membres de la qual ensenyen i aprenen cançons i obres musicals d’arrel tradicional de procedències molt diverses.

El concert de Moià, inclòs en el 40è aniversari del festival Viñas, aproparà el públic a composicions de nombrosos punts d’arreu del món, com Xile, Bòsnia i Hercegovina, Escòcia, Bangladesh, l’Índia, Tuníssia i Espanya.