A plataformes

Movistar + estrena dimarts que ve «La tragedia de Spanair»

El cartell de la sèrie documental | MOVISTAR+

El cartell de la sèrie documental | MOVISTAR+ / ACN. BARCELONA

ACN. Barcelona

L’accident de Spanair a Movistar + Dimarts, 15 d’agost, s’estrena Vuelo JK5022. La tragedia de Spanair. La sèrie documental consta de tres episodis, i explica com quinze anys després de la tragèdia que va acabar amb la vida de 154 persones, encara no s’han pogut determinar qui són els responsables de l’accident aeri. Aquesta producció espanyola, dirigida per Alberto Puerta, analitza les causes de l’accident més greu dels darrers 30 anys a Espanya i quëstiona alguns aspectes de la seguretat aèria mundial.

Disney + estrena la segona temporada de «The Bear». La popular sèrie creada per Christopher Storer arriba a Disney + el 16 d’agost amb deu nous capítols. The Bear narra la història de Carmy, interpretat per Jeremy Allen White, un jove xef que es veu obligat a tornar a Chicago per reflotar la botiga d’entrepans de la seva família i convertir-lo en un establiment de més nivell.

Les noves aventures dels Phelps a «Fantastic friends» a HBO Max. Des de dimecres ja està disponible a la segona temporada de la sèrie documental Fantastic friends, que segueix les aventures dels bessons James i Oliver Phelps - els germans Wesley a les pel·lícules de Harry Potter - mentre es reuneixen amb diferents personalitats conegudes, exploren noves localitzacions i s’enfronten a diferents reptes. Amb vuit episodis nous.

Dues noves minisèries a Netflix. Las damas primero: Mujeres en el hip-hop (des de dimecres a la plataforma) és una sèrie documental que repassa les trajectòries de grans figures com MC Lyte o Rah Digga, per centrar-se posteriorment en destacats noms del panorama actual com Saweetie o Coi Leray. Ahir s’estrenava la minisèrie Medicina letal que explora des de la ficció la crisi dels opiacis als Estats Units. Està basada en el llibre Pain Killer de Barry Meier i en un article de Patrick Radden Keefe al The New Yorker.

Una nova versió del fantasma de Canterville a Filmin. La plataforma estrena el 15 d’agost The Canterville Ghost, una nova versió del clàssic d’Oscar Wilde protagonitzada per Anthony Head. Un magnat de la tecnologia compra Canterville Chase, sense saber que inclou la presència d’un fantasma malèvol que ha estat rondant per les instal·lacions durant segles.