Suu enceta aquest dijous la segona edició de l'ÓH Festival

La cantant barcelonina repassarà, sobre l'escenari, el seu tercer disc d'estudi, "Karaoke"

Suu en un concert a l'Anònima de Manresa

Suu en un concert a l'Anònima de Manresa / Marta Pich

Redacció

L'artista barcelonina serà la protagonista, aquest dijous, de la primera jornada de l’ÓH Festival, que se celebrarà fins dissabte a Món Sant Benet. Un certamen que destaca per al fet de posar al mateix nivell d'importància l’oferta musical, la gastronòmica i la cultural. El concert de la jove artista encetarà la segona edició d'un cicle que proposa activitats des de les 12 del migdia fins més enllà de la mitjanit.

Una proposta de petit format, amb expectatives de doblar el públic assolit l’any passat en l’estrena i arribar als 3.000 visitants. Un certamen polifacètic, però on la música esdevé un gran reclam. Demà, arrencaran els concerts dels caps de cartell amb Suu, que presentarà el seu tercer disc, Karaoke.

Divendres serà el dia de Blaumut, que celebrarà més d'una dècada sobre els escenaris. Dissabte, amb totes les entrades ja exhaurides, serà el torn de Joan Dausà. L’única fórmula per a poder escoltar el repàs dels deu anys de trajectòria de l'autor de Jo mai mai és comprant l’abonament de tres dies.