El manresà Guillem Tomé i el collbatoní Pol Soto, entre l'elenc de ballarins d'Operación Triunfo 2023

Els dos joves de la regió central van aparèixer dilluns en algunes actuacions de la gala 0 del programa, que enguany es retransmet a través de Prime Video

Els ballarins Pol Soto (al centre) i Guillem Tomé (a la dreta) al backstage d'Operación Triunfo 2023

Els ballarins Pol Soto (al centre) i Guillem Tomé (a la dreta) al backstage d'Operación Triunfo 2023 / Instagram @guillemtome

Alba Díaz

Alba Díaz

Operación Triunfo 2023 compta amb dos concursants de la Catalunya central. El manresà Guillem Tomé i el collbatoní Pol Soto van aparèixer dilluns passat a la gala 0 d'aquesta nova edició del concurs musical, que no compta amb cap concursant de les comarques de l'àmbit del Regió7, com a ballarins de l'equip de ball del programa, que enguany es retransmet a través d'Amazon Prime Video.

No és el primer cop que Guillem Torné es troba entre l'elenc de ballarins d'un programa de televisió. El manresà va formar part del cos de ball de la primera edició d'Eufòria de TV3. També es va convertir en un dels 30 participants del nou format de ball de TV3, Eufòria Dance. A mésha treballat amb artistes com Bryant Myers, Ana Mena, Maikel Delacalle i Juan Magan.

Per la seva banda, el ballarí de Collbató Pol Soto ja havia aparegut puntualment al xou musical en anteriors edicions. Anteriorment, també va participar a Tu Cara Me Suena, però se'l coneix per haver acompanyat a l'olesana Chanel Terrero sobre l'escenari de Torí al festival d'Eurovisió 2022.