Rosalía, Morad i Aitana, els artistes catalans més escoltats mundialment a Spotify el 2023

Bad Bunny, Quevedo, Feid, Myke Towers i Rauw Alejandro, els cantants més reproduïts a Barcelona

Taylor Swift, la cantant més popular a nivell mundial aquest 2023

Rosalía al Latin Grammy 2023

Rosalía al Latin Grammy 2023 / EFE/EP/Reuters

ACN - Redacció

Rosalía, Morad i Aitana tornen a ser els tres artistes catalans més escoltats mundialment aquest 2023 a través de l'aplicació d'Spotify. Segons dades facilitades per la plataforma, Barcelona trenca la dinàmica mundial on Taylor Swift ocupa la primera posició com artista més escoltada de 2023. A la capital catalana els cinc artistes més escoltats aquest any han estat Bad Bunny, Quevedo, Feid, Myke Towers i Rauw Alejandro. Pel que fa a les cançons més reproduïdes a Barcelona hi ha 'Yandel 150' de Yandel i Feid, 'Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53' de Bizarrap i Shakira, 'Playa del inglés' de Quevedo i Myke Towers o 'Beso' de Rosalía i Rauw Alejandro.

Entre el top 10 de cançons més escoltades a Barcelona el 2023 també hi ha els temes 'La Bachata' de Manuel Turizo, 'Columbia' de Quevedo, 'Nochentera' de Vicco, 'El Merengue' de Marshmello i Manuel Turizo, 'Lala' de Myke Towers i 'TQG' de Karol G i Shakira.

D'altra banda, segons el Wrapped de Spotify, els artistes més escoltats a nivell mundial han estat el 2023 Taylor Swift, Bad Bunny, The Weeknd, Drake, Peso Pluma, Feid, Travis Scott, SZA, Karol G i Lana del Rey.

Les deu cançons més escoltades a tot el planeta han estat 'Flowers' de Miley Cyrus, 'Kill Bill' de SZA, 'As it Was' de Harry Styles, 'Seven (feat. Latto)' de Junt Kook, 'Ella Baila Sola' d'Eslabon Armado i Peso Pluma, 'Cruel Summer' de Taylor Swift, 'Creepin' de Metro Boomin, The Weeknd i 21 Savage, 'Calm Down' de Rema i Selena Gomez, 'Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53' de Bizarrap i Shakira i 'Anti-Hero' de Taylor Swift.