‘El Petit Príncep’ torna en la desena temporada amb una escenografia renovada amb noves projeccions

Manu Guix prepara un nou disc de l’espectacle que sortirà el 2024 i Àngel Llàcer farà d’aviador en algunes funcions

'El Petit Príncep' amb les noves projeccions a la sala Paral·lel 62

'El Petit Príncep' amb les noves projeccions a la sala Paral·lel 62 / ACN

Pere Francesch (ACN)

'El Petit Príncep', d’Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29, torna amb una posada en escena renovada, de la mà de Desilence, amb noves projeccions hologràfiques que formen part de l'escenografia i juguen a la tridimensionalitat. Entre les novetats més enllà de les projeccions, Àngel Llàcer es posarà en la pell de l’aviador en algunes funcions, el dia 28 de gener faran una funció especial i Manu Guix ha anunciat que prepara un nou disc d’’El Petit Príncep’ que sortirà el 2024 amb noves cançons. En total, han fet fins ara 649 funcions amb 335.000 espectadors i tenen previstes fer-ne 64. L’espectacle es podrà veure des d’aquest dimarts fins al 28 de gener a la sala Paral·lel 62.

L’espectacle, que és una revisió del clàssic d’Antoine de Saint-Exupéry en clau moderna, està dirigida per Àngel Llàcer i compta amb la composició i direcció musical de Manu Guix. La dramatúrgia l’adaptació va a càrrec de Marc Artigau i Àngel Llàcer i les lletres de Marc Artigau i Manu Guix.

El director ha dit que l’èxit d’’El Petit Príncep’ no està en la campanya que es pugui fer per promocionar l’obra, sinó que “la humanitat de les persones que l’han tirat endavant fan que la gent vulgui tornar a veure l’obra”. Llàcer ha manifestat que al final de tot l’amor i la bondat vencen i aquest espectacle està fet per “bona gent i transmet bondat”.

Llàcer ha dit que des de Desilence, autors de l’escenografia visual del muntatge, els hi havia traslladat que la posada en escena quedava antiga i van decidir fer unes projeccions noves. “Un dels èxits de l’espectacle són les projeccions que Desilence va fer al seu moment i ara seran les noves projeccions”, ha remarcat Llàcer.

Tatiana Halbach & Søren Christensen són els encarregats de l’escenografia visual. Halbach ha destacat que la tecnologia ha canviat molt en els darrers anys i que els ha fet molta il·lusió canviar-ho tot per unes projeccions hologràfiques. S’han canviat també tots els elements i els han modernitzat amb unes noves eines. “L’estètica global és més moderna perquè ara es fan servir més eines de 3D”, ha afegit.

Música

Per altra banda, Manu Guix ha celebrat que la música d’’El Petit Príncep’ hagi arribat tan profundament a molts nens i nenes. El músic ha anunciat que estan preparant un nou disc d’’El Petit Príncep’ que publicarà l'any que ve per celebrar aquests 10 anys, amb noves cançons, que encara no sap si s’incorporaran al muntatge.

Funció especial

Llàcer ha anunciat que el 28 de gener, el dia de l’última representació programada a la sala Paral·lel 62, faran una funció especial a les set de la tarda amb convidats i sorpreses i amb intervencions de les persones que han format part d’’El Petit Príncep’ durant aquests deu anys.

Intèrprets

Entre els intèrprets de l’obra hi ha Enric Cambray, Manu Guix, Àngel Llàcer, Iñaki Mur, Mariona Escoda, Miguel Ángel Sánchez i Carme Millán en el paper d’’El Petit Príncep’. De fet, el paper de l’aviador és representat per Enric Cambray, com a titular, i també per Manu Guix i Àngel Llàcer.

Mariona Escoda, que fa de rosa, recorda que als 12 anys la primera cançó que va demanar al seu professor de cant de preparar era ‘La rosa’, d’’El Petit Príncep’. Ha confessat que per a ella era inimaginable treballar un dia amb Llàcer i Guix en el muntatge. “Repeteixo pel que t’aporta l’obra i el personatge, però també per la gent, la companyia, el bé que ens ho passem”

Les xifres

Bet Orfila, coordinadora general de La Perla 29, ha explicat que han fet fins ara nou temporades amb 649 funcions i 335.000 espectadors tenen previstes fer 64 funcions amb la desena temporada.